telescoopbewassing

Telescoopbewassing: wat is het precies?

Ramenwassers maakten vroeger veelal gebruik van ladders. Als het gebouw te hoog was, werd er vrijwel direct een hoogwerker ingeschakeld. Tegenwoordig is er een oplossing voor hoogtes die te hoog zijn voor ladders. Dit zijn eveneens hoogtes die ook zonder hoogwerker gereinigd kunnen worden. De oplossing: telescoopbewassing. Wat is telescoopbewassing voor ramen precies? De borstel wordt bevestigd op een telescoop stok. Hiermee wordt vervolgens grondig schoongemaakt. Dit scheelt flinke kosten voor een hoogwerker!


Telescoop ramen wassen: een perfect resultaat

Met telescoop ramen wassen worden keurige resultaten behaald. Cantorclin weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om schone ramen te hebben voor bedrijven. De voorgevel van een bedrijf geldt, wanneer klanten langskomen, als visitekaartje van een bedrijf. Zijn de ruiten keurig gepoetst? Dan maakt u een goede en professionele indruk. Daarnaast wordt de werksfeer ook beter wanneer het pand er netjes uitziet. Ook voor andere schoonmaakdiensten kunt u uiteraard terecht bij Cantorclin.

Uitmuntende service bij telescoop glasbewassing door Cantorclin

Cantorclin bestaat al ruim 65 jaar. Landelijk valt Cantorclin, ook wanneer het gaat om glazen wassen, in de top 10 beste schoonmaakorganisaties. Dit ziet u overal in terug. De werkwijze van Cantorclin is effectief en goed. Er worden enkel kwalitatieve schoonmaakartikelen gebruikt. Daarnaast zijn onze schoonmakers en glazenwassers ervaren. Altijd met een glimlach, zorgen zij dat uw bedrijfspand er top uitziet!


Altijd dicht bij u in de buurt

Cantorclin is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf en we bevinden ons dan ook op verschillende locaties door het hele land. U vindt Cantorclin altijd wel bij u in de buurt! Zo hebben we diverse klanten bijvoorbeeld in Amsterdam, Den haag, Rotterdam, Groningen en Utrecht.


Heeft u interesse in telescoop glasbewassing? Maak contact met Cantorclin!

Uw ruiten worden prachtig schoongemaakt met de telescoop glasbewassing van Cantorclin. Wij zorgen ervoor dat uw pand er keurig uitziet. Heeft u hier interesse in? Neem dan zeker contact met ons op. Wanneer u contact opneemt via het contactformulier, kunt u ook direct een offerte aanvragen. Zo weet u wat de kosten ongeveer bedragen voor u. Bellen kan ook naar 0880018800 en mailen naar info@cantorclin.nl. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking