Laat uw gietvloer schoonmaken door Cantorclin

Heeft uw gietvloer onderhoud nodig, maar heeft u zelf geen tijd om het onderhoud te realiseren? Dan kan Cantorclin u prima helpen om de gietvloer te reinigen. Via onderhoud blijft uw gietvloer langer mooi en kunt u er dus langer van genieten. Het zou daarom ook zonde zijn om de gietvloer niet zo nu en dan schoon te maken.

De gietvloer heeft zijn naadloze uiterlijk te danken aan vier of vijf verschillende lagen, die uit kunststof polyurethaan bestaan en in totaal niet meer dan 3 millimeter dik zijn. Het is een gesloten vloer en om die reden kunnen vloeistoffen dan ook niet tot de vloer doordringen. Uiteraard kunt u zelf ook uw steentje bijdragen aan het onderhoud van uw gietvloer door bijvoorbeeld met enige regelmaat te moppen. Dat houdt in dat u de vloer nat reinigt met behulp van een mop emmer en een mop met bijbehorende steel.


Gietvloer onderhoud met schrobmachine

Nog beter is het echter om dat te combineren met onderhoud van uw gietvloer door Cantorclin. Voor onderhoud van uw gietvloer kan Cantorclin uw vloer machinaal schrobben. Met deze vorm van schoonmaken zorgen we ervoor dat uw vloer er na iedere beurt weer spic en span uitziet. Het aangehechte vuil wordt door middel van machinaal schrobben verwijderd en binnen de kortste keren ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

Wilt u zelf voorkomen dat er krassen op de gietvloer komen? Dan kunnen wij u het volgende adviseren. Zorg ervoor dat u geen scherpe voorwerpen op de vloer neerzet en plaats viltjes onder zware objecten. Wij raden u ook aan om een mat bij uw deur te plaatsen. Zo kunt u voorkomen of minimaliseren dat mensen met zand aan hun schoenen over de gietvloer heen lopen. Zand kan namelijk voor krassen op de vloer zorgen en dat is zonde, zeker omdat het simpel te voorkomen is. Schuif ook nooit uw meubels over de vloer heen. Til deze dan ook altijd op om krassen op de gietvloer te vermijden.

Laat uw gietvloer reinigen bij Cantorclin!

Cantorclin zorgt al 65 jaar lang voor representatieve kantoren, scholen, apotheken en (retail) winkels. Uw pand ziet er weer schoon uit zonder dat u er zelf ook maar iets aan hebt hoeven doen. Met een grondige reiniging van uw gietvloer zorgt u daarnaast voor een motiverende en gezonde werkomgeving. Samen met u kijken wij als landelijke top-tien schoonmaakorganisatie graag naar de mogelijkheden om uw schoonmaakbudget optimaal te benutten. Hygiëne en representatie vormen hierin de basis.


Vervuilde gietvloer op het werk? Neem vandaag nog contact op!

Is uw vloer vervuild en heeft u behoefte aan flink onderhoud van uw gietvloer? En heeft u zelf geen zin of tijd om het te doen? Neem dan snel contact op met Cantorclin. U kunt bovendien direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Een van onze professionals helpt u graag op weg om ervoor te zorgen dat u binnen de kortste keren weer over een gietvloer beschikt die tot in de puntjes is verzorgd.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking