Onze specialisaties

Cantorclin Schoonmaak is een landelijke – top 10 – schoonmaakorganisatie gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Al bijna 60 jaar zorgen wij voor representatieve, schone kantoren, apotheken, scholen en retail (winkels), cleanrooms en een motiverende, gezonde, prettige werkomgeving bij onze klanten.

Als specialist in schoonmaakonderhoud zijn onze processen en producten uiteraard volgens de geldende norm gecertificeerd.

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

logo_ISO_9001_-_AUG_2010Cantorclin Schoonmaak is ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Dit betekent dat het kwaliteitsbeleid op papier staat en bekend is bij alle medewerkers. Wij zorgen voor het verhogen van de klanttevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Door deze ambitie uit te dragen verbeteren wij tegelijkertijd onze integrale dienstverlening.

iso14001_webco2prestatieladder logo digitaalCantorclin Schoonmaak heeft als één van de eerste schoonmaakbedrijven van Nederland zowel het certificaat voor NEN ISO14001 als ook het certificaat voor de CO2 prestatieladder niveau 3 behaald. Hiermee wordt de CO2 emissie inzichtelijk gemaakt en permanent gewerkt aan de reductie hiervan. ISO 14001 is de standaard op het gebied vanmilieumanagement. Volgens de NEN ISO14001-norm worden de milieu-risico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd. Cantorclin onderzoekt voortdurend de mogelijkheden om haar CO2 uitstoot te reduceren en legt zichzelf op dit vlak ook doelstellingen op.

VSR-smallCantorclin Schoonmaak heeft haar eigen VSR-inspectrices in dienst om de schoonmaakkwaliteit te kunnen waarborgen. Het VSR Kwaliteitmeetsysteem (VSR-KMS) is een algemeen erkend instrument om objectief en rationeel te bepalen of de geleverde schoonmaakprestatie voldoet aan de gemaakte afspraken.

VCCN-logoTevens bezitten wij het VCCN lidmaatschap. De VCCN ( Vereniging Contamination Control Nederland) is een professionele vereniging vóór en dóór vakmensen. Het uitgangspunt is het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van contamination control.

vcaBovendien zorgen wij, indien gewenst, voor VCA gecertificeerd personeel. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veilig werken te bevorderen en in een risicovolle omgeving het aantal ongevallen op de werkvloer te verminderen. Onze afdeling Special Projects is gecertificeerd op het VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

company_logo_charter_NLOnze eigen reinigingslijn NJOY voldoet aan de A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning regelgeving. Dit Charter gaat uit van biologisch verantwoorde producten en goed en overtuigend milieubeleid.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor marketingdoeleinden. Deze zorgen er o.a. voor dat u video's kunt bekijken.