Winkelschoonmaak of retailschoonmaak

Schoonmaakonderhoud in retail vraagt bijzondere aandacht. Het is erg belangrijk dat uw winkel er te allen tijde uitnodigend en schoon uitziet. Cantorclin Schoonmaak specialiseert zich onder meer in winkelschoonmaak mede door een innovatieve benadering. Alles in onze werkwijze is erop gericht om binnen het gestelde budget de beleving van uw klanten zo aangenaam mogelijk te laten zijn en ervoor te zorgen dat uw klanten ongehinderd hun inkopen kunnen doen.

Retail staat voor flexibiliteit. Cantorclin Schoonmaak is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat u ook op koopavond of in de weekenden een beroep op ons kunt doen. Is het niet om schoon te maken, dan is het om zout te strooien en sneeuw weg te scheppen bijvoorbeeld…

Werkwijze winkelschoonmaak

Bij de totstandkoming van ons schoonmaakadvies kiezen wij voor een benadering waarbij we door de ogen van de klant de ware aandachtspunten naar boven halen. Bij het samenstellen van het schoonmaakprogramma op maat letten wij extra op de stofgevoelige ruimten, zoals bijvoorbeeld paskamers, spiegels en hoge ornamenten.

In de uitvoering van de winkel schoonmaakwerkzaamheden werken wij met speciale, op retail gerichte, middelen en materialen. Zo wordt er ondermeer gebruik gemaakt van doorzichtige plastic zakken en werken onze medewerkers mee aan een vrijwillige aanbiedingsgerichte controle van kleding en tassen. Onze medewerkers verzamelen voor u eventueel gevonden alarmtags. Op deze wijze ondersteunen wij u in de strijd tegen winkeldiefstal.

Onze medewerkers zijn altijd duidelijk herkenbaar in moderne bedrijfskleding. Voor u zijn wij altijd in het zicht, wij zijn aanwezig tijdens uw bezettingstijden en al onze medewerkers zijn verplicht een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Partnership

In de huidige tijd is het van belang dat er met een open blik naar de indeling van de werkzaamheden wordt gekeken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het werkprogramma op te delen tussen uw eigen medewerkers en Cantorclin medewerkers. Cantorclin levert in beide gevallen de middelen en materialen, geeft ook aan uw medewerkers instructie en voert de kwaliteitscontroles uit.

Cantorclin Schoonmaak, tot uw dienst!

Onze schoonmaak specialisaties op een rij:

Kantoor schoonmaak
Cleanroom reiniging
Schoonmaken van scholen & onderwijsinstellingen 

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht *

  Cleanroom

  Cleanroomreiniging

  Bureau met een computer erop

  Kantoorschoonmaak

  Schoonmaakkar

  Retailschoonmaak

  School tafels met stoelen

  Schoonmaak school & onderwijs

  Schoonmaak in de zorg

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!