Glasbewassing bij Cantorclin

Het regelmatig schoonmaken en schoonhouden van de ramen is een belangrijk aspect binnen bedrijven. Het zorgt voor een nette en professionele uitstraling voor het gehele bedrijf. Daarnaast draagt een schone werkomgeving ook bij aan de productiviteit van de werknemers.Daarnaast kan er met regelmatig onderhoud, schade aan het glas worden voorkomen.

De missie van Cantorclin is om te zorgen voor schone en representatieve gebouwen. U kunt ervoor kiezen om dit op een vaste basis te laten doen waarbij onze glazenwassers frequent langskomen voor onderhoud en het schoonmaken van de glazen. Ook kunnen wij op oproep langskomen.Cantorclin reinigt bij een afspraak uw glazen. Om lekstrepen van het water te voorkomen, nemen wij meteen de omlijstingen van de ramen mee voor een compleet verzorgde uitstraling.

De glazenwassers van Cantorclin

Cantorclin is al 65 jaar gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud. Wij regelen het schoonmaken van kantoren, scholen, apotheken en winkels en zorgen daarmee voor een fijne werkomgeving voor velen. Wij hebben ervaring in het onderhouden van zowel grote als kleinere gebouwen en denken graag met u mee over de mogelijkheden op basis van het beschikbare budget.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Cantorclin voorop. Daarom zijn onze glazenwassers ieder VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemer. Het doel van VCA, is het garanderen dat werknemers en werkgevers gezond, veilig en milieuvriendelijk te werk te gaan om bedrijfsongevallen te voorkomen binnen risicovolle werkgebieden.Voor ons betekent dit, dat ons personeel altijd rekening houdt met alle aandachtspunten en regels met betrekking tot veiligheid en gezondheid. 

 

Glazenwasser voor binnen en buiten

Cantorclin verzorgt zowel glasbewassing aan de binnen- en buitenzijde van panden. Wij hebben ervaring in het onderhouden van zowel grote als kleinere gebouwen en doen dit op nagenoeg elke hoogte. Voor zeer grote hoogten, wordt er een hoogwerker ingezet om het onderhoud uit te voeren. Dit is een machine waarop onze medewerkers omhoog gebracht kunnen worden zodat zij op een veilige manier te werk kunnen.

 

Extreme hoogtes

Het is echter nóg veiliger en gemakkelijker om een telescoop glasbewassingssysteem op extreme hoogtes te werken als alternatief voor het inzetten van medewerkers. Deze manier van onderhoud kan ingezet worden tot hoogtes van wel 15 meter.

 

Telescoop glasbewassing

Bij telescoop glasbewassing, wordt er gebruik gemaakt van een borstel aan het uiteinde van een telescoop. Deze borstel bevat gedemineraliseerd water. Hierdoor is er geen wisser nodig om het raam te ontdoen van het overtollige water tijdens het schoonmaken. Gedemineraliseerd water is van zichzelf erg schoon wat ervoor zorgt dat het zonder strepen opdroogt op het raam. Er hoeft dan ook geen schoonmaakmiddel aan toegevoegd te worden.

 

Glazenwasser voor kantoor

Cantorclin is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren. Wij hebben jarenlang ervaring in het onderhouden van dit soort panden en leveren deze altijd zeer schoon aan. Dit zorgt voor een professionele en nette uitstraling tegenover klanten en geeft uw medewerkers een schone werkplek.

Er wordt, op basis van uw kantoorruime, een plan volledig op maat gemaakt. Alle wensen en aandachtspunten van de klanten worden meegenomen tijdens het opstellen van dit werkprogramma. Vervolgens kunnen de specialisten van Cantorclin aan het werk op ervoor te zorgen dat de ruimte compleet schoongemaakt wordt.

Door het gebruik van microvezel tijdens het onderhoud, kan het schoonmaak team allerlei micro-organismen en andere vuiltjes verwijderen. Omdat microvezel niet in combinatie met zeep gebruikt mag worden, heeft Cantorclin hier een oplossing voor bedacht. Ons zelf ontwikkelde reinigingsmiddel NJOY is volledig zeepvrij, is 100% biologisch afbreekbaar en heeft daarnaast een aangename geur. Zo kan de ruimte optimaal gereinigd worden met middelen van uitstekende kwaliteit.

 

Glazenwasser kosten

Voor het berekenen van de kosten bij het inschakelen van Cantorclin, wordt er in overleg met u bepaald welke werkzaamheden er worden verricht. Op basis daarvan wordt er een bedrag vastgesteld. Voor het aanvragen van een offerte kunt u terecht op onze site. Laat uw bericht achter en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking.

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht *

  Opleveringsschoonmaak

  Kantoor in de avonduren

  Schoonmaak avonduren

  Schoonmaakdoekje voor schoonmaakonderhoud

  Schoonmaakonderhoud

  Glasbewassing

  Glasbewassing

  Vloeronderhoud

  Vloeronderhoud

  Stappen van een klusser

  Overige extra dienstverlening

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!

  × Hoe kan ik je helpen?