Glasbewassing bij Cantorclin

Regelmatig onderhoud aan de glazen geveldelen van uw bedrijfspand, geven u de zekerheid van een professionele uitstraling naar uw klanten en bezoekers en secundair het voorkomen van technische schade aan het glas vanwege het etsen van het glas. Uiteraard kunt u ook voor glasbewassing bij Cantorclin terecht. Wij kunnen dit op afroep voor u uitvoeren, maar wij kunnen ook vaste afspraken hierover maken, zodat u er geen omkijken naar heeft; dan wordt met een vaste frequentie per jaar de glasbewassing uitgevoerd en krijgt u ca. 1 week vooraf een belletje inzake het geplande onderhoud.

Naast het glas wordt ook de directe omlijsting van de ramen meegenomen. Dit voorkomt lekstrepen en zorgen ervoor dat uw gevel er weer compleet verzorgd uitziet.

Telescoop glasbewassing

Op grotere hoogten zetten wij een hoogwerker in om de taak uit te voeren. Tegenwoordig is het echter gebruikelijker om met een telescoop glasbewassingssysteem, het zgn. Tuckerpole systeem, op grote hoogte te werken. Dit systeem kan worden ingezet tot een hoogte van ca. 15 meter en is een veilig alternatief voor hoog ladderen.

Telescoop glasbewassing gaat uit van het borstelen en spoelen van het gevelglas en omlijsting met een borstel op een telescoop. Het water dat hiervoor wordt gebruikt is gedemineraliseerd water. De bijzondere eigenschap van dit water is dat het van zichzelf al een reinigende werking heeft en er dus geen reinigingsmiddel aan wordt toegevoegd. Doordat het water waarmee gewerkt wordt heel erg ‘schoon’ is, het niet nodig om met een wisser het raam te drogen; het glas droogt streeploos op. Uiteraard nemen wij zelf dit type water mee in grote tanks!

Met het telescoop glasbewassingsysteem is de veiligheid van de uitvoerders gegarandeerd. Het is bovendien een milieuvriendelijk systeem; er komen geen reinigingsmiddelen in het afvalwater. Het systeem is geschikt voor het reinigen van gevelglas, kozijnen, lichtbakken, boeidelen, gevelbeplating, zonwering etc.

In overleg met u zullen wij bepalen welke methode het meest geschikt is voor uw locatie. Neem contact met ons op of vraag een offerte voor glasbewassing aan. Naast glasbewassing bieden wij ook overige schoonmaakonderhoud aan voor gebouwen. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Uw bericht *

Stappen van een klusser

Opleveringsschoonmaak

Kantoor in de avonduren

Schoonmaak avonduren

Schoonmaakdoekje voor schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Glasbewassing

Glasbewassing

Gevelreiniging professioneel

Gevelreiniging

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Stappen van een klusser

Overige extra dienstverlening

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!