Kantoorschoonmaak van Cantorclin

Met kantoorschoonmaak van Cantorclin weet u zeker dat uw medewerkers met een prettig en veilig gevoel aan het werk zijn. Als specialist in het schoonmaken van kantoren weten we uit ervaring dat een schoon kantoor motiverend werkt voor uw personeel. Een goede hygiëne draagt daarnaast ook bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Naast sfeer, werkt een schoon kantoor ook arbeidsproductiviteit verhogend. Zo levert het laten schoonmaken van uw kantoor door Cantorclin ook nog eens geld op. Daarnaast zorgt een schoon en fris kantoor voor een professionele uitstraling van uw organisatie. Cantorclin Schoonmaak is al 60 jaar dé facilitair partner in onder meer kantoorschoonmaak.

Kantoorschoonmaak op maat bij Cantorclin

Cantorclin stelt voor elke klant een werkprogramma op maat voor kantoorschoonmaak op, rekening houdend met uw specifieke wensen. Het vaste, stabiele en goed opgeleide schoonmaakteam zorgt voor een goede uitvoering van het schoonmaken en dus een schoon en fris kantoor. Zo werken wij met meerdere specialisaties, waaronder cleanroom reiniging, winkel schoonmaak en het schoonmaken van scholen & onderwijsinstellingen.
Bij ons wordt gewerkt met microvezel, dit zorgt voor het verwijderen van micro-organismen, waardoor u verzekerd bent van een hygiënische werkomgeving. Bovendien werken wij met ons eigen reinigingsmiddel NJOY. Dit kent een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij. NJOY is dan ook speciaal ontwikkeld voor gebruik met microvezel, aangezien microvezel niet in combinatie met zeep gebruikt mag worden. Zeep hecht zich namelijk aan microvezel waardoor het aanwezige vuil niet kan worden opgenomen. NJOY zorgt ervoor dat er zeepvrij gereinigd kan worden, waardoor er zowel duurzaam als schoon wordt gewerkt.

Kantoorschoonmaak met kwaliteitsgarantie nodig? Neem contact op met Cantorclin

Bij Cantorclin geven wij kwaliteitsgarantie op het schoonmaken van uw kantoor. Allereerst maken wij heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties. Daarnaast zorgt een waterdicht systeem van terugkoppeling ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten over onze kantoorschoonmaak? Neem gemakkelijk contact op met Cantorclin. Bellen kan naar 088-0018800 of mail naar info@cantorclin.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen. Een van onze professionals neemt dan snel contact met u op.

Kwaliteitsgarantie: CANTORCLIN DIGITAAL

Heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties en een waterdicht systeem van terugkoppeling van het resultaat zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten hierover, kijk dan op de pagina van Cantorclin Digitaal.

Offerte aanvragen

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Uw bericht *

Cleanroomreiniging

Kantoorschoonmaak

Retailschoonmaak

Schoonmaak school & onderwijs

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!