Kantoorschoonmaak van Cantorclin

Wanneer u kiest voor kantoorschoonmaak van Cantorclin bent u er zeker van dat uw medewerkers met een prettig en veilig gevoel aan het werken zijn. Wij zijn dé specialist in het schoonmaken van kantoren, door onze jarenlange ervaring in kantoren schoonmaken kunnen wij verzekerd zeggen dat een schoon kantoor motiverend werkt voor uw personeel. Los van de motiverende factor helpt goede hygiëne en een schoon kantoor mee aan het creëren van werkplezier en arbeidsproductiviteit bij uw werknemers. Indirect levert het u dus ook inkomsten op wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfspand te laten reinigen door Cantorclin. Een schoon en fris kantoor helpt bij een professionele uitstraling wanneer u bezoek krijgt van bijvoorbeeld klanten.

Wij van Cantorclin zijn al 65 jaar de facilitaire partner in onder andere kantoorschoonmaak en dit met diverse specialistische kwaliteiten. Door deze specialisaties bent u zeker van een goede dienstverlening met kwaliteitsgarantie! Zorg ervoor dat uw medewerkers met een fijn gevoel op kantoor kunnen zitten en dat u uw klanten op een schoon kantoor kunt ontvangen. Dit kunt u realiseren door te kiezen voor Cantorclin! Wij zullen zorgen voor kantoor schoonmaak precies voor u op maat gemaakt.

Kantoor schoonmaak op maat bij Cantorclin

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van Cantorclin bent u verzekerd van een op maat gemaakte dienstverlening, ook voor kantoorschoonmaak. Wij stellen voor elke klant een gespecificeerd werkprogramma op waarbij er rekening gehouden wordt met de specifieke wensen van onze klanten. Wanneer dit programma is opgesteld komt ons vaste, stabiele en goed opgeleide schoonmaakteam in actie voor u. Dit team zorgt voor een goede uitvoering van de schoonmaak en zal zorgdragen voor een schoon en fris kantoor. Bij Cantorclin werken we met meerdere specialisaties, zodat iedereen goed weet waar die mee bezig is. Zo hebben wij de specialisaties cleanroomreiniging, winkelschoonmaak en het schoonmaken van scholen & onderwijsinstellingen.

Grondige reiniging van uw kantoor met NJOY

Cantorclin werkt tijdens het schoonmaken met microvezel zodat wij optimaal micro-organismen kunnen verwijderen. Wij hebben een eigen reinigingsmiddel ontwikkeld genaamd NJOY om het schoonmaakproces nog verder te bevorderen. Dit reinigingsmiddel van Cantorclin heeft een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en ook nog eens volledig zeepvrij. Microvezel mag absoluut niet gebruikt worden in combinatie met zeep. Wanneer zeep met microvezel in aanraking komt, kan het aanwezige vuil niet meer worden opgenomen omdat zeep zich aan microvezels hecht. NJOY maakt het mogelijk dat wij uw kantoor zeepvrij kunnen reinigen; dit zorgt ervoor dat wij schoon en duurzaam te werk kunnen gaan in uw bedrijfspand. Met onze dienstverlening kantoorschoonmaak bent u verzekerd van een hygiënische werkomgeving!

Kantoorschoonmaak met kwaliteitsgarantie

Verlangt u naar kantoorschoonmaak met kwaliteitsgarantie? Dan bent u bij Cantorclin op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en eigen ontworpen reinigingsmiddel kunnen wij kwaliteitsgarantie geven op het schoonmaken van uw kantoor. Vanwege onze specialisaties kunnen wij zekerheid geven van het juist reinigen van uw kantoor of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in cleanroomreiniging, winkel schoonmaak en het grondig reinigen van scholen & onderwijsinstellingen. Voor wij beginnen met onze dienstverlening maken wij heldere afspraken met u over het afnemen van kwaliteitsinspecties. Hierna zorgt een waterdicht systeem van terugkoppeling ervoor dat wij u 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden.

Boek nu de beste kantoorschoonmaak

Heeft u interesse in onze kantoorschoonmaak, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 088-0018800 of stuur een e-mail naar info@cantorclin.nl. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen, waarna een van onze professionals zo spoedig mogelijk contact met u zal opnemen. Twijfel niet en kies voor Cantorclin! Wij zorgen voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand en doen dit precies voor u op maat.

Kwaliteitsgarantie: CANTORCLIN DIGITAAL

Heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties en een waterdicht systeem van terugkoppeling van het resultaat zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten hierover, kijk dan op de pagina van Cantorclin Digitaal.

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht *

  Cleanroom

  Cleanroomreiniging

  Bureau met een computer erop

  Kantoorschoonmaak

  Schoonmaakkar

  Retailschoonmaak

  School tafels met stoelen

  Schoonmaak school & onderwijs

  Schoonmaak in de zorg

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!

  × Hoe kan ik je helpen?