Schoon kantoor met Cantorclin

Een schoon kantoor werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig en veilig gevoel aan het werk zijn. Een goede hygiëne draagt ook bij aan het werkplezier van úw medewerkers en de professionele uitstraling van de organisatie. Cantorclin Schoonmaak is al 60 jaar dé facilitaire partner in o.m. kantoorschoonmaak.

Werksystemen

Speciaal voor elke klant wordt een werkprogramma op maat opgesteld, rekening houdend met uw specifieke wensen. Ons vast, stabiel en opgeleid schoonmaakteam zorgt voor goede uitvoering van elke taak en dus voor een schoon en fris kantoor!

Er wordt gewerkt met microvezel, dit zorgt voor het verwijderen van micro-organismen waardoor u verzekerd bent van een hygiënische werkomgeving. Bovendien werken wij met ons eigen reinigingsmiddel NJOY. Dit kent een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij. NJOY is speciaal ontwikkeld voor gebruik met microvezel, aangezien microvezel niet in combinatie met zeep gebruikt mag worden. Zeep hecht zich namelijk aan microvezel waardoor het aanwezige vuil niet kan worden opgenomen. Met NJOY wordt er zeepvrij gereinigd waardoor zowel duurzaam als schoon wordt gewerkt!

Bovendien wordt dagelijks duidelijk gecommuniceerd via het logboek en zorgt een duidelijke planning van de periodieke werkzaamheden voor inzicht en controle. Schoonmaken van uw kantoor via onze standaarden.

Kwaliteitsgarantie: CANTORCLIN DIGITAAL

Heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties en een waterdicht systeem van terugkoppeling van het resultaat zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten hierover, kijk dan op de pagina van Cantorclin Digitaal.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor marketingdoeleinden. Deze zorgen er o.a. voor dat u video's kunt bekijken.