Vloeronderhoud cantorclin

Onderhoud van uw marmoleum vloer door heel Nederland

Heeft u een marmoleum vloer in uw kantoorpand, school of winkel? Het maakt niet uit in wat voor gebouw de vloer ligt: Cantorclin maakt uw marmoleum vloer perfect schoon. Door uw marmoleum vloer regelmatig te laten onderhouden en te reinigen, blijft uw vloer in topconditie. Daarnaast zorgt u voor een nette uitstraling. En weet u wat het fijne is? Cantorclin werkt door heel Nederland, waardoor wij ook uw marmoleum vloer kunnen reinigen. Wij staan overal voor u klaar!


Onderhoud door Cantorclin: uw marmoleum vloer stralend schoon

Het hebben van een marmoleum vloer kent verschillende voordelen. Zo is marmoleum een echt Nederlands natuurproduct. Wanneer u dus waarde hecht aan duurzaamheid en het milieu, is marmoleum ideaal. Daarnaast is marmoleum stevig en slijtvast. Het kan een stootje hebben. Dat is ook de reden dat veel scholen en kantoren kiezen voor marmoleum vloeren.

Al deze aspecten nemen wij in acht bij Cantorclin: wij zorgen dat uw mooie marmoleum vloeren altijd netjes en representatief zijn. Onze schoonmaakmedewerkers werken hard, zijn ervaren en kennen de juiste technieken. Zij maken gebruik van goede, professionele schoonmaakmiddelen. Al met al een goede vorm van dienstverlening dus!

Diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Onderhoud van uw marmoleum vloer nodig? Neem contact op met Cantorclin

Marmoleum vloer laten onderhouden of schoonmaken door een echte specialist? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Cantorclin. Bel ons op 088 00 188 00 of stuur ons een mail naar info@cantorclin.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij helpen u altijd snel en zorgen dat uw marmoleum vloer binnen de kortste keren weer als nieuw is! Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dat is uiteraard ook een optie. Bij het aanvragen van een offerte weet u gelijk waar u aan toe bent voor het onderhoud van uw marmoleum vloer.[/


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Amsterdam en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking