Graffiti verwijderen

Wilt u de graffiti laten verwijderen van uw pand? Er is niets zo vreselijk storend als het aantreffen van ongewenste graffiti. Het komt helaas nog steeds voor dat vandalen schade aanrichten aan uw pand, gevel of muren. Stelt u zich eens voor, u komt ’s ochtends aan bij uw werk. U loopt richting het pand en ineens ziet u dat het gebouw is onder geklad. Vandalen hebben de voorzijde van het pand voorzien van een ongewilde versiering. Cantorclin helpt u graag verder gezien het verwijderen van graffiti zo snel mogelijk dient te gebeuren. Heeft u dit weleens meegemaakt? Dan weet u vast hoe vervelend dit is. Zo is graffiti ontzettend lastig te verwijderen. De meest effectieve optie is het inschakelen van een professional op dit gebied. Bij Cantorclin zit u dan goed.

Graffiti verwijderen doen wij goed en zeer grondig. Nadat wij alles verwijderd hebben ziet u altijd direct een optimaal resultaat. Onze mensen hebben veel ervaring met graffiti verwijderen, zij gebruiken de juiste middelen en technieken om het optimale resultaat uit het werk te halen. Wij denken in de wens van onze klant.

Hoe te werk met graffiti verwijderen

Wanneer wij een seintje krijgen om graffiti van uw pand te verwijderen, starten we altijd met een schoonmaakplan. Het reinigen van een graffiti muur is geen simpele klus, maar wij weten hoe! Denk hierbij aan grondige hogedrukreiniging of stoomreiniging. Bij stoomreiniging verhitten wij het water tot een zeer hoog punt, zo rond de 150 graden. Omdat de temperatuur dusdanig hoog is zorgt deze ervoor dat de graffiti verf oplost en verdwijnt. Een zeer efficiënte manier om graffiti verwijderen! Heeft u vaker last van ongewilde bekladding van uw pand? Dan kunt u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud aan de gevel. Wij zorgen dat uw pand altijd in goede staat verkeert, wat natuurlijk belangrijk is voor het visitekaartje van uw kantoor, bedrijf of pand.

Kan graffiti voorkomen worden?

Heeft u zich wel eens afgevraagd of graffiti verwijderen de enige optie is? Wij snappen deze vraag. Het aantreffen van graffiti is natuurlijk erg vervelend. Er zijn echter situaties waarbij uw pand of kantoor in een onzekere omgeving zijn standplaats heeft. U weet dan niet zeker of er in deze buurt niet opnieuw met graffiti gespoten zal worden. In deze situatie springen wij te hulp. Bij Cantorclin doen wij diverse klussen waaronder ook het aanbrengen van een coating die ervoor zorgt dat het opnieuw aanbrengen van graffiti onmogelijk wordt. Door deze unieke coating kan graffiti niet meer hechten aan de muur. Graffiti verwijderen én het voorkomen, hiervoor bent u bij Cantorclin aan het juiste adres!

Graffiti verwijderen kosten

Wilt u de kosten weten om uw graffiti te laten verwijderen door professionals? Dat begrijpen wij! Graffiti laten verwijderen dient efficiënt en grondig te gebeuren. De kosten verschillen per reiniging maar hangt bijvoorbeeld ook af van het soort verf. Is er verf aangebracht die makkelijk loslaat? Dan volstaat in principe een lichte aanpak met een stoomreiniging en bent u minimale kosten kwijt. Deze variëren tussen de €5 en €30 per vierkante meter. Het inschatten van een prijs gebeurt veelal nadat we een blik geworpen hebben om de soort en de grootte van de graffiti plek.

Het is tevens van belang dat we weten op welke ondergrond de graffiti is aangebracht. Sommige ondergronden kunnen niet tegen een hoge druk spuit bijvoorbeeld. Ook hierin wordt door ons een nauwkeurige bepaling gedaan.

Tot slot besluiten we met welke techniek we gaan werken voor het graffiti verwijderen. Wanneer we een stoomreiniging toepassen gebeurt dat meestal bij een wat makkelijker oppervlak. De ondergrond wordt hiermee niet belast omdat er geen chemicaliën in zitten, wat dus milieuvriendelijk is.

Een chemische reiniging wordt toegepast wanneer graffiti verwijderen een minder makkelijke klus is. Dit komt omdat de verf dan erg vast op de ondergrond zit. Het is niet voor alle ondergronden de beste optie. In het geval dat verf lastig te verwijderen is kijken we altijd eerst naar de beste opties.

Bij de zandstraling wordt water met zand gemengd en tegen de gevel gespoten. Hardnekkige graffiti verwijderen van gevels is hiermee snel gedaan. Het is wel een middel dat eventuele schade kan opleveren. Daarom is dit middel enkel geschikt voor stevige gevels, panden en muren. Wij kunnen u hier als specialist goed in adviseren.

Graffiti laten verwijderen door Cantorclin? Neem snel contact op!

Graffiti laten verwijderen? Dan zit u dus goed bij ons. U kunt altijd rekenen op kwalitatieve verwijdering van de graffiti. En weet u wat het fijne is? U kunt ons ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden bellen. Wij hebben ervaring met diverse klussen. Zo kunt u ons bereiken voor kantoorschoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud en meer. Kwalitatieve en diverse dienstverlening zijn typerend voor Cantorclin.

Aarzel zeker niet en neem contact met ons op. Zo kunt u bijvoorbeeld het contactformulier invullen. Bellen kan uiteraard ook naar 088 – 00 188 00. Liever mailen? Stuur uw mail naar info@cantorclin.nl. Voor u het weet staan onze professionals bij u voor de deur!