Schoonmaak scholen & onderwijsinstellingen

Bij Cantorclin kunt u terecht voor een grondige schoonmaak van scholen en onderwijsinstellingen. Het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen vergt een optimale beheersing van hygiëne en flexibel omgaan met het beschikbare, vaak minimale, budget. Voor alle soorten onderwijsinstellingen zoals kinderdagverblijven, basis- en voortgezet onderwijs, maar ook hoge scholen en universiteiten, bent u bij Cantorclin Schoonmaak aan het juiste adres. Het team heeft jarenlange ervaring en is tevens gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden binnen deze branche.

Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers, leerlingen én de professionaliteit van de organisatie. U wilt natuurlijk uw bezoek in een stralende omgeving kunnen ontvangen.

Specialistische werkzaamheden voor schoonmaak scholen

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud adviseren wij om specialistische werkzaamheden uit te laten voeren voor de schoonmaak van scholen. Dit is van groot belang binnen diverse onderwijsinstellingen. Zorgvuldig periodiek vloeronderhoud zorgt voor duurzaam gebruik van de ruimten en voor een hygiënisch resultaat. Hetzelfde geldt voor glasbewassing, gevelonderhoud en overige specialistische reiniging. Met verantwoord onderhoud bereik je een aangename omgeving voor de leerlingen, docenten en bezoekers. Daarnaast is dit de manier om een professionele uitstraling van de school te realiseren.

Voor elke locatie stellen wij een programma op maat samen, waarbij we uitgaan van het hoogst haalbare resultaat tegen het beschikbare budget.

Hygiëne bij een school schoonmaken

Tijdens het schoonmaken van een school of andere onderwijsinstelling staat natuurlijk hygiëne bij ons op de eerste plaats. Optimale hygiëne wordt gewaarborgd door de inzet van microvezel; dit zorgt voor het verwijderen en beschadigen van micro-organismen zodat u verzekerd bent van een hygiënische omgeving binnen de onderwijsinstelling. Bovendien werken wij met ons eigen reinigingsmiddel NJOY. Dit kent een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij. NJOY is speciaal ontwikkeld voor gebruik met microvezel, aangezien microvezel niet in combinatie met zeep gebruikt mag worden. Zeep verzwakt de werking van de vezel waardoor het aanwezige vuil niet (goed) kan worden opgenomen. Met NJOY wordt er zeepvrij gereinigd en tevens een aangename geur verspreid, hetgeen wat bijdraagt aan een optimale schoonbeleving!

Voortgang inspecties/DKS

Vele onderwijsinstellingen hebben meerdere locaties waarvoor wij de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Om altijd inzicht te hebben in de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening, heeft Cantorclin Schoonmaak een systeem ontwikkeld waardoor inspecties digitaal worden aangereikt bij de contactpersonen. Er kunnen op- of aanmerkingen worden geplaatst (waarna letterlijk directe actie volgt). Op elk gewenst moment beschikt u over een totaaloverzicht waarin besproken wordt wanneer de inspecties zijn gelopen, wat de waardering was, of er tijdig is gereageerd en nog veel meer. Voor instellingen en bedrijven met meerdere locaties is dit een perfecte uitkomst die een belangrijke bijdrage levert aan efficiency.

Schakel Cantorclin in voor de schoonmaak scholen

Als u op zoek bent naar een professionele schoonmaakorganisatie voor de schoonmaak van scholen, dan is Cantorclin uw partner. Ons team gaat professioneel en resultaatgericht te werk om te voldoen aan uw verwachtingen. Zoals hierboven benoemd staat hygiëne en efficiency bij ons hoog in het vaandel. Het handige systeem dat wij hebben ontwikkeld, zal ervoor zorgen dat de schoonmaak voortgang van alle locaties nauw wordt bijgehouden. Zo weet u precies wat de status is van onze schoonmaak scholen en wanneer de inspecties plaats zullen vinden.

Graag zitten wij met u rond de tafel om onze werkzaamheden af te stemmen op het gewenste budget. Neem contact op voor een afspraak! U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 088 00 188 00 of een afspraak inplannen middels het contactformulier. Het is ook mogelijk om gelijk een vrijblijvende schoonmaak offerte aan te vragen.

Op zoek naar vacatures schoonmaak scholen?

Cantorclin Schoonmaak is een organisatie die landelijk heel snel groeit. Wij zijn daarom vaak op zoek naar gemotiveerde schoonmakers die in desbetreffende regio ons team kunnen versterken. Is schoonmaken uw passie en doet u er alles aan om een representatief en schoon pand achter te laten voor onze klanten? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar u. Bekijk nu snel onze vacatures schoonmaak scholen.

Onze schoonmaak specialisaties op een rij:

Kantoor schoonmaak
Cleanroom reiniging
Winkel schoonmaak

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht *

  Cleanroom

  Cleanroomreiniging

  Bureau met een computer erop

  Kantoorschoonmaak

  Schoonmaakkar

  Retailschoonmaak

  School tafels met stoelen

  Schoonmaak school & onderwijs

  Schoonmaak in de zorg

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!