Schoonmaak van scholen & onderwijsinstellingen

Het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen vergt een optimale beheersing van hygiëne en flexibel omgaan met het beschikbare, vaak minimale, budget. Voor alle soorten onderwijsinstellingen zoals kinderdagverblijven, basis- en voortgezet onderwijs, maar ook hoge scholen en universiteiten, bent u bij Cantorclin Schoonmaak aan het juiste adres.

Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en leerlingen en de professionaliteit van de organisatie.

Hygiëne

Optimale hygiëne wordt bereikt door de inzet van microvezel, dit zorgt voor het verwijderen en beschadigen van micro-organismen waardoor u verzekerd bent van een hygiënische omgeving op de onderwijsinstelling. Bovendien werken wij met ons eigen reinigingsmiddel; NJOY. Dit kent een aangename geur, is 100% biologisch afbreekbaar en volledig zeepvrij. NJOY is speciaal ontwikkeld voor gebruik met microvezel, aangezien microvezel niet in combinatie met zeep gebruikt mag worden. Zeep verzwakt de werking van de vezel waardoor het aanwezige vuil niet (goed) kan worden opgenomen. Met NJOY wordt er zeepvrij gereinigd en tevens een aangename geur verspreid, hetgeen bijdraagt aan optimale schoonbeleving!

Voortgang inspecties/DKS

Vele onderwijsinstellingen hebben meerdere locaties. Om altijd inzicht te hebben in de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening heeft Cantorclin Schoonmaak een systeem ontwikkeld waardoor inspecties digitaal worden aangereikt bij de contactpersonen. Er kunnen op- of aanmerkingen worden geplaatst (waarna letterlijk directe actie volgt). Bovendien is het mogelijk op elk gewenst moment een totaaloverzicht te hebben over wanneer de inspecties zijn gelopen, wat de waardering was, of er tijdig is gereageerd, etc… Voor instellingen en bedrijven met meerdere locaties een uitkomst en belangrijke bijdrage aan efficiency!

Specialistische werkzaamheden

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud zijn ook de uitvoering van specialistische werkzaamheden in onderwijsinstellingen van groot belang. Zorgvuldig periodiek vloeronderhoud zorgt voor duurzaam gebruik van de ruimten en voor een hygiënisch resultaat. Hetzelfde geldt voor glasbewassing, gevelonderhoud en overige specialistische reiniging. Bij verantwoord onderhoud zorgt dit direct voor een beter gebruik door de leerlingen en een aangename omgeving en professionele uitstraling van school.

Voor elke locatie stellen wij een programma op maat samen, waarbij we uitgaan van het meest haalbare tegen het beschikbare budget.

Onze schoonmaak specialisaties op een rij:

Kantoor schoonmaak
Cleanroom reiniging
Winkel schoonmaak

Offerte aanvragen

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Uw bericht *

Cleanroom

Cleanroomreiniging

Bureau met een computer erop

Kantoorschoonmaak

Schoonmaakkar

Retailschoonmaak

School tafels met stoelen

Schoonmaak school & onderwijs

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!