Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cantorclin/domains/cantorclin.nl/private_html/wp-content/plugins/weepie-framework/src/settings/WpiePluginSettingsProcessor.php on line 446
Cantorclin Schoonmaak, specialist in het schoonmaken

Wat als uw pand niet schoon is?

Als uw pand niet goed wordt schoongemaakt merkt u dit razendsnel. Uw collega’s klagen en raken gedemotiveerd. Het kost u veel tijd en energie om het te herstellen, tijd die u graag anders had willen besteden.

Cantorclin Schoonmaak zorgt voor een schoon pand zonder dat u er omkijken naar heeft, dat doen we graag en goed!

45C167FA

Missie Cantorclin Schoonmaak

Wij zorgen dagelijks voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun en onze medewerkers.

Cantorclin Schoonmaak; het beste én leukste schoonmaakbedrijf van Nederland!

Specialist in schoonmaak

Cantorclin is een landelijke – top 10 – schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Al 65 jaar zorgen wij voor representatieve, schone kantoren, cleanrooms, apotheken, scholen en retail (winkels) en een motiverende, gezonde, prettige werkomgeving bij onze klanten. Wij bevestigen u dagelijks dat wij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te leveren die u verwacht. U heeft er geen omkijken naar.

Schoon kantoor

Een prettige werkomgeving heeft een groot positief effect op de werksfeer. Een goede sfeer werkt motiverend. Cantorclin draagt daar graag aan bij door uw werkomgeving fris en schoon te houden. Een schoon gebouw waarin u op elk moment van de dag gasten kunt ontvangen. Daar zorgen wij voor.

Onze werkwijze biedt afhankelijk van de situatie, het gebouw of de etage de mogelijkheid om te variëren. Samen met u kijken wij hoe uw schoonmaakbudget het meest gunstig kan worden besteed. Bij veranderende omstandigheden binnen uw bedrijfspand kan tussentijds het schoonmaakprogramma kosteloos worden aangepast. Uiteraard vormen hygiëne en representatie hierin de basis. Wij denken graag met u mee om het schoonmaakonderhoud in uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Kosten schoonmaakbedrijf

professioneel Cantorclin

Professioneel schoonmaakbedrijf

Communicatie

Kwaliteit

Duurzaamheid

Certificaten

Code verantwoordelijk marktgedrag

Vacatures

Cantorclin Schoonmaak; het beste én leukste schoonmaakbedrijf van Nederland!