Wat als u niemand te pakken krijgt?

Of niet weet wie u moet benaderen? Uitermate frustrerend en het kost u veel kostbare tijd.

Bij Cantorclin is het helder wie uw contactpersoon is. U heeft een eigen projectleider en vaste vervanging hiervoor. Onze projectleiders werken allen minimaal 12 jaar bij ons en zij weten wat knopen doorhakken is!

cantorclin-communicatieKorte lijnen

Cantorclin kenmerkt zich door een centraal gestuurde organisatie waarbij korte communicatielijnen en een directe organisatiestructuur centraal staan. Onze betrokken en gemotiveerde medewerkers staan altijd voor u klaar. Zeg wat je doet en doe wat je zegt, dáár staat Cantorclin voor!

Flexibiliteit

Voor het realiseren van een goede schoonmaakkwaliteit en het flexibel inspelen op de schoonmaakbehoefte, is overleg tussen uw organisatie en Cantorclin Schoonmaak van essentieel belang. Er wordt immers gewerkt aan hetzelfde doel: het leveren van de overeengekomen schoonmaakkwaliteit tegen verantwoorde onderhoudskosten. Hiervoor is een goede en gestructureerde communicatie noodzakelijk.

Hiernaast wordt de platte organisatiestructuur van Cantorclin Schoonmaak schematisch weergegeven waarbij duidelijk is dat onze klant altijd centraal staat en alle medewerkers van Cantorclin in dienst van de klant staan.

Vacatures

Stappen van een klusser

Kosten schoonmaakbedrijf

professioneel Cantorclin

Professioneel schoonmaakbedrijf

Vrouw met handschoenen aan

Communicatie

Vrouw met spons en spray

Kwaliteit

Windmolen duurzaam

Duurzaamheid

Certificaat Cantorclin

Certificaten

Bubbeltjes code verantwoordelijkheid

Code verantwoordelijk marktgedrag

Bent u op zoek naar een transparant schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; de juiste keuze in heldere communicatie!