Wat als u niemand te pakken krijgt?

Of niet weet wie u moet benaderen? Uitermate frustrerend en het kost u veel kostbare tijd.

Bij Cantorclin is het helder wie u contactpersoon is. U heeft een eigen rayonleider en vaste vervanging hiervoor. Onze rayonleiders werken allen minimaal 12 jaar bij ons en zij weten wat knopen doorhakken is!

cantorclin-communicatieKorte lijnen

Cantorclin kenmerkt zich door een centraal gestuurde organisatie waarbij korte communicatielijnen en een directe organisatiestructuur centraal staat. Onze betrokken en gemotiveerde medewerkers staan altijd voor u klaar. Zeg wat je doet en doe wat je zegt, dáár staat Cantorclin voor!

Flexibiliteit

Voor het realiseren van een goede schoonmaakkwaliteit en het flexibel inspelen op de schoonmaakbehoefte, is overleg tussen uw organisatie en Cantorclin Schoonmaak van essentieel belang. Er wordt immers gewerkt aan hetzelfde doel: het leveren van de overeengekomen schoonmaakkwaliteit tegen verantwoorde onderhoudskosten. Hiervoor is een goede en gestructureerde communicatie noodzakelijk.

Onderstaand wordt de platte organisatiestructuur van Cantorclin Schoonmaak schematisch weergegeven waarbij duidelijk is dat onze klant altijd centraal staat en alle medewerkers van Cantorclin in dienst van de klant staan.

Bent u op zoek naar een transparant schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; de juiste keuze in heldere communicatie!

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor marketingdoeleinden. Deze zorgen er o.a. voor dat u video's kunt bekijken.