Het belang van een goede opleveringsschoonmaak

Zodra zich een grote verbouwing, klus of verhuizing voor doet, is het van belang dat alle op en top schoongemaakt worden. Een professionele opleveringsschoonmaak is natuurlijk wenselijk bij de oplevering van uw kantoorpand of een nieuw sportcomplex. Wanneer u een voor uw beleving ‘nieuwe’ ruimte betreedt, mag u zeker aannemen dat deze netjes en schoon opgeleverd is.

Uiteraard is het van belang om een grote schoonmaak periodiek bij te houden. Hiermee haalt u het maximale uit schone resultaten. Bij Cantorclin weten wij hoe de optimale opleveringsschoonmaak eruit moet zien. We zorgen ervoor dat alle ruimtes uitblinken en de belangrijkste punten goed worden onderhouden. Onze specialisten geven graag advies in het maken van de juiste keuzes, of dit nou gaat om het kosten-baten plaatje of hele specifieke vragen.

Welke werkzaamheden behoren tot een opleveringsschoonmaak?

Bij een opleveringsschoonmaak komen een aantal belangrijke zaken om de hoek kijken. Belangrijk is om eerst na te gaan welke mate van grondige schoonmaak uw gebouw of complex nodig heeft. Daarnaast is het ook goed om te bepalen welk budget u qua kosten in gedachten heeft. De staat van een gebouw telt mee in deze berekening. Zijn uw gevels kortgeleden bijvoorbeeld nog netjes aangepakt? Dan pakken we deze waarschijnlijk pas de volgende beurt weer mee. Uiteraard bepalen wij samen met u welke werkzaamheden cruciaal zijn.

Graag geven we hier een aantal bekende onderdelen weer van een opleveringsschoonmaak:

  • De schoonmaak van kozijnen, vensterbanken, ramen en ventilatieroosters
  • Het verwijderen en schoonmaken van verfresten, kitresten, cement en stickers
  • Sanitaire schoonmaak
  • Het reinigen van vloeren en het stofzuigen van vloerbedekking
  • De schoonmaak van het pand met het oog op stofresten
  • Het opruimen van bouwafval
  • Verwijdering van overig plastic op wandcontactdozen en deuren

Het beste tarief voor een volledig schone oplevering

Wij begrijpen dat de kosten voor een opleveringsschoonmaak mee tellen in uw keuze voor de juiste schoonmaakspecialist. Graag lichten wij uit dat het inhuren van een schoonmaakbedrijf zeker niet hoog in de kosten hoeft te lopen en dat hier zeker een gunstig tarief voor bestaat. Bij Cantorclin werken wij met schappelijke prijzen, gebaseerd op de passende werkzaamheden zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is bij ons zelfs mogelijk om per uur te betalen voor de verrichte werkzaamheden! Wij bieden u een passend opleveringsschoonmaak tarief door kritisch te kijken naar welke werkzaamheden echt noodzakelijk zijn en welke wij bijvoorbeeld kunnen toevoegen aan een volgend schoonmaakprogramma. Deze kunnen wij bijvoorbeeld periodiek inplannen. Wij stemmen deze periode dan exact met u af zodat u als klant te allen tijde kan genieten van een frisse omgeving. Onze specialisten gebruiken hiervoor de beste materialen. We werken graag hard zodat we u de service kunnen leveren die wij beloven.

Uw opleveringsschoonmaak door ons laten verzorgen? Graag!

Bij Cantorclin werken wij met de beste schoonmaakspecialisten en willen wij graag duurzame kwaliteit leveren tegen een realistisch tarief. Het realiseren van een doelgerichte, gespecialiseerde opleveringsschoonmaak is van belang voor het beste resultaat. Wij stoppen niet tot u als klant volledig tevreden bent. Ervaren specialisten weten wat ze hiervoor moeten doen en kennen het schoonmaakvak door en door.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 088-0018800 of ons te mailen naar info@cantorclin.nl. Het kan natuurlijk ook dat u liever door ons benaderd wordt. Vul dan ons online contactformulier in en een van onze specialisten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij streven ernaar om verzoekjes zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Heeft u liever een offerte op maat? Wij realiseren deze volledig naar wens en geheel vrijblijvend.