Dagschoonmaak kantoren

Schoonmaakonderhoud onder uw kantoortijd maakt de schoonmaakdienstverlening zichtbaar en zorgt voor wederzijdse betrokkenheid en bevordering van de kwaliteitsbeleving. Cantorclin Schoonmaak zorgt ervoor dat uw dagelijkse proces zo min mogelijk wordt verstoord door afstemming over het werkprogramma en middelen & materialen.

Met dagschoonmaak nemen de sociale contacten en erkenning van de schoonmaakmedewerker toe. Tevens heeft onderzoek aangetoond dat indien de schoonmaakmedewerker een gezicht heeft, de discipline onder de gebruikers van het pand toeneemt en vermijdbare vervuiling afneemt. Daarnaast is direct contact mogelijk waardoor u eenvoudig, indien nodig, in het werkproces kunt sturen of wordt een eventuele calamiteit snel verholpen en blijft de afsluit- en alarmprocedure in uw eigen beheer.

Er zijn veel handelingen die kunnen worden uitgevoerd zonder uw bedrijfsproces te verstoren. Er zijn echter ook werkzaamheden die verstoringsgevoelig zijn. Deze kunnen wij in overleg zoveel mogelijk uitvoeren in de vroege ochtend, tijdens lunchtijd of laat in de middag. Goede communicatie is essentieel in dit proces. Cantorclin Schoonmaak maakt heldere afspraken en legt deze vast in Cantorclin Digitaal en het Cantorclin Beheersysteem. Zo weet u waar u aan toe bent!

Gespecialiseerd in dagschoonmaak

De schoonmaakmedewerkers van Cantorclin worden speciaal getraind om op de juiste manier om te gaan met dagschoonmaak en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bijvoorbeeld door te vragen of het uitkomt indien er een ruimte bezet is, en zo nee wanneer ze het later terug kunnen komen, maar ook door niet te ‘vrij’ te zijn in de contacten met uw medewerkers. Daarnaast zijn al onze medewerkers altijd duidelijk herkenbaar aan hun professionele bedrijfskleding en badge.

Ook in het gebruik van materialen houden we rekening met uw werkproces. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met geluidsarme stofzuigers of zelfs met een rolveger te werken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u toch liever schoonmaak in de avonduren? Dat is ook mogelijk bij Cantorclin!

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht *

  Opleveringsschoonmaak

  Kantoor in de avonduren

  Schoonmaak avonduren

  Schoonmaakdoekje voor schoonmaakonderhoud

  Schoonmaakonderhoud

  Glasbewassing

  Glasbewassing

  Vloeronderhoud

  Vloeronderhoud

  Stappen van een klusser

  Overige extra dienstverlening

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!