Wat als uw medewerkers niet gekwalificeerd zouden zijn?

Stelt u zich voor, u en uw collega’s worden niet opgeleid voor het werk en doen maar wat… Niet voor te stellen toch? Schoonmaak is een vak! Zo is het ook bij Cantorclin. Wij leiden al onze medewerkers op in ons eigen opleidingsinstituut; Cantorclin Academy.

Cantorclin Academy

De medewerkers van Cantorclin zijn goed opgeleide vakmensen. Cantorclin Academy traint en begeleidt in samenwerking met SVS onze medewerkers. De doelstelling van de Cantorclin Academy is erop gericht om alle opleidingen, inwerkprogramma’s, ervaringen, bedrijfsattitude en overige kennistoevoegende ontwikkelingen te borgen. Alle opleidingen zijn gestructureerd en centraal op een plek ondergebracht waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening continu gemonitord wordt. De Cantorclin Academy zorgt voor uniformiteit in elk aspect van onze dienstverlening.

Betrokken

Onze schoonmaakmedewerkers zijn bepalend voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij staan voor ons vak en zijn betrokken in alles wat we doen. Dit betekent actief met u meedenken over de schoonmaak. U kunt rekenen op betrokken en enthousiaste vakmensen die staan voor kwaliteit!

Wij zijn trots op onze organisatie, innovatieve dienstverlening en professionaliteit. Bij Cantorclin werken enthousiaste en gedreven mensen die elke dag met veel plezier de beste prestatie willen neerzetten. Mensen met veel enthousiasme voor het werk, zodat de kwaliteit van onze schoonmaakdienstverlening gewaarborgd blijft. De beste prestatie willen neerzetten. Elke dag opnieuw!

Continuïteit

De continuïteit van ons personeel in uw bedrijfspand vinden wij, net als u, heel belangrijk. Dit draagt bij aan de kwaliteit van het werk. In geval van ziekte en vakantie zorgen wij voor vaste invalkrachten die, onder vakkundige leiding, de schoonmaakwerkzaamheden over zullen nemen.

Vakkundige leiding

Vakkundige projectleiding zorgt voor de dagelijkse begelVSR-smalleiding en motivatie van onze schoonmaakmedewerkers. Daarnaast denkt de projectleider met u mee over specifieke schoonmaakwerkzaamheden in uw gebouw.
Cantorclin heeft tevens eigen VSR-inspecteurs in dienst.

Privacy

Cantorclin neemt de privacy van al haar relaties serieus. Dit geldt voor onze activiteiten op gebied van marketing, contractbeheer van klanten en leveranciers. Maar ook voor werknemers van Cantorclin en mensen die een baan zoeken.

Wanneer en waarom wij persoonlijke informatie verzamelen en hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens is opgenomen in onze Privacyverklaring. Wil je meer weten over onze Cantorclin Academy? Neem dan contact met ons op.

Vacatures

Stappen van een klusser

Kosten schoonmaakbedrijf

professioneel Cantorclin

Professioneel schoonmaakbedrijf

Vrouw met handschoenen aan

Communicatie

Vrouw met spons en spray

Kwaliteit

Windmolen duurzaam

Duurzaamheid

Certificaat Cantorclin

Certificaten

Bubbeltjes code verantwoordelijkheid

Code verantwoordelijk marktgedrag

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!