Duurzaamheidsbeleid aanscherpen

Duurzaam ondernemen is een kernbegrip van Cantorclin Schoonmaak. Niet alleen in de keuze van middelen en materialen, maar ook in ons personeelsbeleid en de ondersteuning van goede doelen en sportevenementen.

NJOY

Cantorclin Schoonmaak heeft een eigen 100% biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel ontwikkeld; NJOY. Het product werkt optimaal in combinatie met microvezel, kent een aangename geur en is anti-allergeen. Goed voor mens en milieu – milieuvriendelijk schoonmaken! Bekijk hier onze schoonmaak diensten.

NEN-ISO 14001:2015 en CO2 footprint

Cantorclin onderzoekt voortdurend mogelijkheden om haar CO2 uitstoot te reduceren en legt zichzelf op dat vlak ook doelstellingen op. Om inzicht te geven in onze CO2 Prestaties kunt u hier de CO2-emissie Inventarisatie 2023 bekijken of de samenvatting in cijfers en grafieken.

Om te onderstrepen wat het belang van duurzaam ondernemen is voor Cantorclin hebben we ons milieubeleid en organisatie laten auditeren voor milieunorm NEN-ISO 14001:2015. Wij zijn er trots op in het bezit te zijn van dit certificaat. Heeft u nog vragen over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze certificaten pagina!

iso 14001

ISO 14001 certificaat

Vacatures

Stappen van een klusser

Kosten schoonmaakbedrijf

professioneel Cantorclin

Professioneel schoonmaakbedrijf

Vrouw met handschoenen aan

Communicatie

Vrouw met spons en spray

Kwaliteit

Windmolen duurzaam

Duurzaamheid

Certificaat Cantorclin

Certificaten

Bubbeltjes code verantwoordelijkheid

Code verantwoordelijk marktgedrag

Bij duurzame ontwikkeling is sprake van een ideaal evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.
Cantorclin richt zich actief op het zoeken naar dit evenwicht door haar zorg voor milieu, mens en maatschappij.