Natuurstenen vloer schoonmaken? Schakel Cantorclin in!


Heeft u te maken met een vervuilde natuurstenen vloer en heeft u geen zin en/of tijd om het schoon te maken? Dan neemt Cantorclin dat werk graag uit handen. Er zijn verschillende soorten natuurstenen vloeren en dus ook verschillende manieren om de natuurstenen vloer schoon te maken. Zo zijn er niet alleen marmervloeren en travertinvloeren, maar ook kalksteenvloeren of granietvloeren. Bij Cantorclin hebben wij alles in huis om de vloer van uw bedrijf of kantoor weer als nieuw te laten blinken!


Natuurstenen vloer onderhoud

Naast het schoonmaken is het ook belangrijk dat het natuurstenen vloer onderhoud van hoge kwaliteit is en blijft. Daar zijn verschillende manieren voor. Denk bijvoorbeeld aan kristalliseren, ook wel verglazen genoemd. Bij deze methode wordt er een glans laag aangebracht over de kalkhoudende vloer. De bovenste laag wordt op die manier verdikt, waardoor er een satijnen glans wordt gecreëerd. De vloer wordt zodoende weer hard en dan voldoende beschermd tegen beschadigingen. Mineraliseren, een andere methode, lijkt op kristalliseren. Hierbij ontstaat er echter een hoogglans laag nadat de bovenste laag is verdikt.

 

Impregneren, slijpen en polijsten

Andere methodes voor natuurstenen vloer onderhoud zijn impregneren of slijpen en polijsten. Bij impregneren wordt de vloer gedicht, wat ervoor zorgt dat er minder snel slijtage op uw vloer ontstaat. Bovendien wordt de vloer vochtafstotend. Dit is weer van belang bij het schoonmaken van uw natuurstenen vloer. Slijpen en polijsten gebeurt als uw vloer niet voldoende is schoongemaakt en er bijvoorbeeld veel krassen zijn te zien. Deze krassen worden in dit geval verwijderd door het bovenste laagje vloer weg te halen.

Diensten van ons schoonmaakbedrijf in heel Nederland

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Nederland voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Laat uw natuurstenen vloer reinigen bij Cantorclin!

Cantorclin zorgt al 65 jaar lang voor representatieve kantoren, scholen, apotheken en (retail) winkels. Uw pand ziet er weer schoon uit zonder dat u er omkijken naar heeft. Wanneer u de natuurstenen vloer laat reinigen zorgt u voor een motiverende en gezonde werkomgeving. Onze werkwijze biedt, afhankelijk van de situatie of het gebouw, de mogelijkheid om te variëren. Samen met u kijken wij als landelijke top-tien schoonmaakorganisatie graag naar de mogelijkheden om uw schoonmaakbudget optimaal te benutten. Hygiëne en representatie vormen hierin de basis.

Een prettige en gezonde werkomgeving heeft daarnaast ook een groot positief effect op de werksfeer. Een goede sfeer werkt motiverend onder het personeel en Cantorclin wil daaraan bijdragen door de (werk)vloer schoon en fris te houden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gasten u zullen afrekenen op een vervuilde vloer. Wij zorgen ervoor dat de vloer altijd fris is.


Vervuilde natuurstenen vloer? Let’s clean!

Heeft u last van een beschadigde of vervuilde natuurstenen vloer op uw bedrijf of kantoor? En wilt u de natuurstenen vloer schoonmaken of laten onderhouden? Schroom niet om contact op te nemen met of een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Cantorclin. Een van onze ervaren professionals helpt u graag verder om u te voorzien van een vloer die er vervolgens weer spic en span uitziet!

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking