Natuurstenen vloer laten schoonmaken door Cantorclin

Een natuurstenen vloer schoonmaken kan op verschillende manieren. Er zijn om te beginnen meerdere soorten vloeren. Denk hierbij aan een marmervloer, travertinvloer, kalksteenvloer of een granietvloer. Buiten schoonmaak van uw natuurstenen vloer is ook het onderhoud van belang. Het is onder meer mogelijk om een natuurstenen vloer te onderhouden door ze te kristalliseren, mineraliseren, impregneren en te slijpen en polijsten. Wij beschrijven graag voor u de diverse soorten onderhouden voor natuurstenen vloeren.

Verschillende soorten onderhoud van uw natuursteen bij Cantorclin

De diverse soorten onderhoud van uw natuursteen tegels zijn voor Cantorclin geen probleem. Bij kristalliseren, ook wel verglazen genoemd, brengen we een glans laag aan over een kalkhoudende vloer. De bovenste laag wordt daarmee verdikt, waardoor er een satijnen glans wordt gecreëerd. Uw vloer is dan weer hard en biedt voldoende bescherming tegen beschadigingen. Mineraliseren lijkt hierop. Hierbij wordt ook de bovenste laag verdikt en ontstaat er een hoogglans laag.
Ook voor impregneren als onderhoud van uw natuurstenen vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens dit proces wordt uw vloer gedicht, waardoor er minder snel slijtage ontstaat en de vloer vochtafstotend is. Dit is weer van belang bij het schoonmaken van uw natuurstenen vloer. Daarnaast slijpen en polijsten wij uw vloer ook. Dit gebeurt bijvoorbeeld als het schoonmaken van uw natuurstenen vloer niet voldoende is, door bijvoorbeeld veel krassen. Slijpen en polijsten zorgt ervoor dat deze krassen worden verwijderd door het bovenste laagje van de vloer weg te halen.

Uw natuurstenen vloer laten schoonmaken door Cantorclin? Neem contact op

Uw natuurstenen vloer laten schoonmaken of onderhouden door Cantorclin? U kunt bij ons gemakkelijk een afspraak maken. Bent u benieuwd naar onze prijzen voor de schoonmaak van uw natuursteen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een prijsbepaling van het onderhoud van uw natuursteen vloer. Eventueel nog vragen of op zoek naar ander vloeronderhoud zoals Marmoleum onderhoud? Kom eenvoudig in contact met ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 00 188 00 en per mail via info@cantorclin.nl. Een van onze ervaren professionals helpt u dan graag verder.

Offerte aanvragen

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Uw bericht *

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!