De groene aanslag op uw dak is geen mooi gezicht en draagt niet bij aan een goede eerste indruk van uw bedrijf. Daarbij houden mos en algen vocht vast waardoor er schimmel ontstaat. Dit kan schade aan uw pand veroorzaken en dat is het laatste wat u wilt. Met goede en professionele anti mos reiniging kunnen we bij Cantorclin uw dak en dakpannen reinigen om dit te voorkomen. Door de juiste methode en middelen te gebruiken krijgt uw pand weer die prachtige uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen om het mos van uw dak te verwijderen? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden al uw vragen omtrent het bestrijden van mos.


Mos bestrijden: Anti mos dak

Mossen zijn kleine, kruidachtige planten. De mossen groeien vaak dicht op elkaar gepakt in matten of kussens op rotsen of andere soorten steen. Mos kan ook op daken groeien. Hoewel dit er in sommige gevallen sprookjesachtig uitziet, is het over het algemeen niet wenselijk. Het is niet goed voor het dak en geeft uw bedrijfspand een onverzorgde uitstraling. Gelukkig verzorgt Cantorclin anti mos schoonmaak. Om mos van uw dak te verwijderen gebruiken wij de beste middelen en methode om een kwalitatieve schoonmaak te garanderen.

Anti mos dakpannen

Anti mos voor dakpannen is een van de specialisaties van Cantorclin. Dakpannen bieden over het algemeen de perfecte omstandigheden voor mos om te groeien. Heeft u hier last van? Dan staat Cantorclin klaar om bij uw bedrijf of pand het mos van de daken te verwijderen. Met de juiste middelen kunnen wij uw dakpannen schoonmaken binnen een mum van tijd. Het kan soms erg vervelend zijn om het mos op dakpannen te verwijderen, echter voor ons is geen opdracht te uitdagend.

De groene aanslag verwijderen van uw dak

Soms komt het voor dat er nog geen mos groeit op uw dakpannen, maar dat u wel een groene aanslag heeft. Deze groene aanslag op uw dak zijn algen, hele kleine eencellige plantjes die zicht hechten aan de dakpannen. De algen hebben net als mos weinig licht nodig en veel vocht. Hierdoor zijn daken en dakpannen de ideale leefomgeving voor algen. Ook net als mos kunnen algen schadelijk zijn voor uw dak. Doordat zij vocht vasthouden kan ook hier schimmelvorming ontstaan. Daarbij is deze groene aanslag op uw dakpannen de perfecte ondergrond voor mos om op te groeien. Dit brengt dan weer meer problemen met zich mee wat de situatie verergert. Daarom kunt u beter direct de groene aanslag verwijderen van uw dakpannen.

Het mos van dakpannen verwijderen: Cantorclin lost uw probleem op

Voor verwijderen van groene aanslag en mos op uw dakpannen is Cantorclin de aangewezen partij. Waarom kiezen voor Cantorclin? Cantorclin zorgt voor volledige ontzorging op het gebied van schoonmaak. Met meer dan 65 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weet Cantorclin van aanpakken. Cantorclin richt zich op kwalitatieve schoonmaakdiensten en zal u altijd goed helpen. Heeft u mos op de daken? Anti mos diensten levert Cantorclin met nauwkeurigheid. Voor u het weet zijn alle mos problemen opgelost door Cantorclin!


Altijd dicht bij u in de buurt

Cantorclin is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf en we bevinden ons dan ook op verschillende locaties door het hele land. U vindt Cantorclin altijd wel bij u in de buurt! Zo hebben we diverse klanten bijvoorbeeld in Amsterdam, Den haag, Rotterdam, Groningen en Utrecht.


Professioneel gecertificeerd en milieubewust

Cantorclin heeft naast jarenlange ervaring ook de juiste certificaten om milieubewust en duurzaam te werk te gaan. Zo hebben wij als een van de eerste schoonmaakbedrijven in Nederland het ISO 14001 certificaat behaald. Dit houdt in dat wij volgens de officiële normen ons milieumanagement en de impact van onze werkzaamheden beheersen en waar nodig kunnen inperken. Om de impact van onze werkzaamheden en bedrijfsvoering te kunnen verminderen hebben we ook een CO2 footprint gemaakt. Deze footprint maakt duidelijk wat onze emissie is en waar wij eventueel kunnen verminderen. Cantorclin hecht veel waarde aan de milieu en klimaat en wil graag haar steentje bijdragen aan het verbeteren hiervan.

Naast milieu en klimaat vinden wij vakmanschap en kwaliteit ook zeer belangrijk. Hierom zorgen wij voor VCA gecertificeerd personeel. Zo bent u zeker van een veilige en juiste uitvoering van de werkzaamheden. Benieuwd naar welke certificaten wij nog meer in ons bezit hebben? Bekijk nu onze schoonmaak certificaten.

Effectief mos bestrijden met Cantorclin

Bent u op zoek naar anti mos diensten voor daken en wilt u mos laten bestrijden? Cantorclin staat voor u klaar en zorgt voor mosvrije daken. Wij bieden ook gevelreiniging aan. Bij Cantorclin wordt altijd goed gekeken naar wat u nodig heeft. Op basis van een offerte weet u vervolgens waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 088 00 188 00.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking