tapijt laten reinigen

Zorg voor een stralende werkvloer; uw tapijt laten reinigen door Cantorclin

U wilt uw tapijt met enige regelmaat grondig laten reinigen, maar u heeft zelf geen tijd om het te regelen? Dan bieden wij u als Cantorclin graag de oplossing! Cantorclin is expert in het schoonmaken en reinigen, ook tapijt reiniging hoort bij de werkzaamheden. Het laten reinigen van tapijt draagt ook bij aan het gehele totaalbeeld van uw bedrijf. Geef het onderhoud van uw tapijt volledig uit handen, zodat u zichzelf bezig kunt blijven houden met de taken die voor u de prioriteit hebben. Zo blijft uw, ondanks dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft, qua werkvloer een goede eerste indruk achterlaten voor de bezoekers die langskomen.


Een schoon & gereinigd tapijt is uw visitekaartje

Iedere onderneming heeft baat bij tapijt laten reinigen. Zoals vermeld is een schoon tapijt van belang voor de eerste indruk die uw gasten van het bedrijf hebben. Gasten die binnenkomen en direct een vuil tapijt zien is wel het laatste wat u wilt voor uw onderneming. Daarnaast is het ook voor het personeel een fijner gevoel als de werkvloer gewoon schoon en fris is. Ze zullen zich beter op hun gemak voelen, wat vervolgens weer bij kan dragen aan hogere productiviteit en betere prestaties. Daar kan Cantorclin u dan ook goed bij helpen.

Professioneel tapijt laten reinigen door Cantorclin

Wanneer we het hebben over tapijt reinigen, hebben we het over een grondige reiniging van het tapijt. Het stofzuigen van het tapijt of het verwijderen van een vlek is in veel gevallen niet voldoende. Het ingelopen vuil dat al jaren in het tapijt aanwezig is, wordt hierdoor niet verwijderd waardoor alle bacteriën intact blijven. Wij raden aan om eens in de 2 tot 3 jaar op een professionele wijze het tapijt te laten reinigen.

Cantorclin; altijd bij u in de buurt

Met een frisse kijk op onderhoud en reiniging zorgt Cantorclin voor continuïteit en kwaliteit in ons vakgebied. Met klanten van Amsterdam tot en met Rotterdam en van Den Haag tot aan Groningen zijn wij een landelijk opererend schoonmaakbedrijf, dat voor iedere klant het maximale uit haar schoonmaakbudget haalt. Daardoor zijn we altijd dicht bij u in de buurt.

Omdat wij voor iedere vloer – dus ook voor tapijt – reinigingstechnieken hebben die iedere vervuilingsgraad de baas zijn, verzorgen we al meer dan 65 jaar de tapijten voor allerlei bedrijven en

instellingen. Samen met u bepalen we de juiste reinigingstechniek en zorgen we dat wanneer u uw tapijt laat reinigen, deze weer lekker fris en schoon ruikt.


Wilt u uw tapijt laten reinigen? Bel Cantorclin!

Houdt u het tapijt graag netjes, maar heeft u er zelf geen tijd voor? En geeft u de reiniging van uw tapijt graag uit handen aan een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Cantorclin om uw tapijt te laten reinigen. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn om binnen u budget het best mogelijke onderhoud van uw tapijt te realiseren, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Samen voor een frisse werkvloer!

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking