tapijt laten reinigen

Laat uw tapijt professioneel reinigen

U wilt uw tapijt laten reinigen, maar u heeft geen idee waar of door wie? Cantorclin is graag uw partner in schoonmaak. Een goede eerste indruk van uw bedrijf wilt u niet laten verstoren door een vies tapijt. Daarnaast wilt u uw personeel laten werken in een schone werkomgeving. Cantorclin reinigt alle soorten tapijt voor bedrijven en instellingen. De reinigingstechnieken van Cantorclin zijn elke vervuilingsgraad de baas. Samen met u bepalen we de juiste reinigingstechniek en zorgen we dat uw tapijt weer schoon en fris is.


Meer dan tapijt schoonmaken

Tapijt schoonmaken is niet de enige dienstverlening van Cantorclin. Cantorclin is gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en vloerenonderhoud. Naast tapijt schoonmaken en onderhouden, reinigt Cantorclin ook alle soorten vloerafwerkingen.

Daarnaast verzorgt Cantorclin extra dienstverlening zoals het verwijderen van graffiti, sanitaire dieptereiniging en dakgootreiniging. Goed schoonmaakwerk gecombineerd met heldere communicatie en vaste herkenbare mensen, maken dat wij al ruim 65 jaar zorgen voor continuïteit en kwaliteit in ons vakgebied. Wij hebben een frisse kijk op schoonmaak!

Altijd dicht bij u in de buurt

Cantorclin is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf en we bevinden ons dan ook op verschillende locaties door het hele land. U vindt Cantorclin altijd wel bij u in de buurt! Zo hebben we diverse klanten bijvoorbeeld in Amsterdam, Den haag, Rotterdam, Groningen en Utrecht.

Tapijt laten reinigen met duurzame producten

Tapijt laten reinigen door Cantorclin? Bij Cantorclin gebruiken wij zoveel mogelijk duurzame producten die 100% afbreekbaar zijn. In de producten die worden gebruikt bij Cantorclin zit geen zeep verwerkt. Cantorclin heeft een certificaat genaamd de ISO 14001. Dit certificaat is gericht op het beheersen en verbeteren van de prestaties van een organisatie op Milieugebied, zowel binnen de organisatie als in de gehele keten.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *
    Bedrijfsnaam
    E-mail *
    Telefoon *
    Uw vraag of opmerking