Schoonmaakdiensten

Cantorclin is een landelijke – top 10 – schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Al 65 jaar zorgen wij voor representatieve, schone kantoren, cleanrooms, apotheken, scholen en retail (winkels) en een motiverende, gezonde, prettige werkomgeving bij onze klanten. U kunt bij ons terecht voor zowel reguliere schoonmaakdiensten als specialistische schoonmaakdiensten.

Kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening zijn belangrijke begrippen voor u als opdrachtgever. Wij bewijzen u dagelijks dat wij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te bereiken die u verwacht. Ontdek hieronder onze schoonmaakdiensten.

Reguliere schoonmaakdiensten

Dagschoonmaak

Kantoor in de avonduren

Schoonmaak avonduren

Schoonmaakdoekje voor schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Specialistische schoonmaakdiensten

Opleveringsschoonmaak

Gevelreiniging

Anti mos

Kozijnen reinigen

Dakgoten reinigen

Hogedruk reiniging

Graffiti verwijderen

Glasbewassing

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Stappen van een klusser

Overige extra dienstverlening

Missie Cantorclin

Wij zorgen dagelijks voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers.

Schoon en fris dankzij onze schoonmaakdiensten

Een prettige werkomgeving heeft een groot positief effect op de werksfeer. Een goede sfeer werkt motiverend. Cantorclin draagt daar graag aan bij door uw werkomgeving fris en schoon te houden. Een schoon gebouw waarin u op elk moment van de dag gasten kunt ontvangen. Daar zorgen wij voor!
Onze werkwijze biedt afhankelijk van de situatie, het gebouw of de etage de mogelijkheid om te variëren. Samen met u kijken wij hoe uw schoonmaakbudget het meest gunstig kan worden besteed. Bij veranderende omstandigheden binnen uw bedrijfspand kan tussentijds het schoonmaakprogramma kosteloos worden aangepast. Uiteraard vormen hygiëne en representatie hierin de basis. Wij denken graag met u mee om het schoonmaakonderhoud in uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

TUV ISO 9001 Cantorclin
Verantwoordelijk marktgedrag

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Cantorclin Schoonmaak B.V. onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Deze code moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen en respectvol met elkaar samenwerken tegen een realistische prijsstelling. Uiteraard een standpunt waar Cantorclin zich in kan vinden.
Cantorclin Schoonmaak daagt al haar opdrachtgevers uit om de Code ook te ondertekenen en zo te bevestigen dat de hele branche voor één gemeenschappelijk doel gaat: een eerlijke en duurzame sector!

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor reguliere en specialistische schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op!

× Hoe kan ik je helpen?