dakgoot laten reinigen

Dakgoten reiniging: Cantorclin staat voor u klaar

Dakgoten reinigen is een noodzaak om te voorkomen dat er verstoppingen optreden met alle gevolgen van dien. Dakgoten kunnen op veel manieren vervuild raken. Denk aan bladeren die zich opstapelen of andere soorten vuil. Ook kan het zijn dat er vlak bij uw dakgoten een nest met zwaluwen zit. Deze vogels staan erom bekend dat zij dakgoten volledig bevuilen. Ook duiven kunnen hier wat van. Hoe het ook zij: een vervuilde dakgoot is vervelend. Zeker wanneer u zich bedenkt dat verstoppingen makkelijk kunnen optreden. Heeft u last van een vervuilde dakgoot? Cantorclin staat voor u klaar. Voor u het weet is uw dakgoot weer keurig gereinigd. Bij Cantorclin kunt u immers altijd rekenen op grondige en kwalitatieve reiniging.


Waarom een dakgoten reiniging?

Er zijn een aantal zaken te noemen waarom een dakgoten reiniging essentieel is. Het is natuurlijk belangrijk dat er een logische waterafvoer plaatsvindt, dakgoten regelen dit. Ze zorgen ervoor dat er na een fikse regenbui, het water weer terug via de regenpijpen afgevoerd wordt. Kan het water niet afgevoerd worden? Dan heeft u kans dat uw dakgoot verstopt is! Een reiniging is hiervoor de oplossing waarmee u tevens ook voorkomt dat ongedierte zich nestelt in de dakgoot. Daarnaast voorkomt u een verstopping. Een verstopping kan leiden tot ernstige overstromingen en dat wilt u natuurlijk niet. Te lang een verstopte of vervuilde dakgoot negeren kan zorgen voor schimmels of zelfs larven en ander ongedierte, maar ook voor schade aan het pand. Raadpleeg daarom altijd Cantorclin voor uw dakgoten reiniging!

Zelf een dakgoot reiniging doen?

Een dakgoten reiniging zelf uitvoeren kan een optie zijn, echter geeft dit vaker obstakels. Het is zaak om in het bezit te zijn van passend gereedschap en de juiste kennis. Soms is het zo dat een dakgoot reiniging onvoldoende is en dat u tegen andere problemen aanloopt waarbij een reparatie nodig is. Het team van Cantorclin komt u graag helpen! Wij kunnen u met dakgoten reinigen in kosten besparen en bieden hierin een goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Dakgoten laten reinigen en meer: Cantorclin is expert in kantoorschoonmaak

Cantorclin staat bekend om diversiteit. Wij zijn er voor u om een effectieve dakgoten reiniging te doen en de vervuiling weg te nemen tegen een haalbaar tarief. Niet alleen is het mogelijk om Cantorclin in te schakelen om uw dakgoten schoon te maken. Wij staan ook voor u klaar wanneer u andere dringende schoonmaakwerkzaamheden nodig heeft. Zoals;

Dakgoten reinigen en kosten hiervan

Dakgoot reiniging is vakwerk en daarom staan wij graag voor u klaar. De totale kosten van de reiniging hangen af van het maatwerk dat wij gaan verrichten. Het reinigen van een dakgoot begint bij de inventarisatie van het probleem. Betreft het een pand met dakgoten van een standaardformaat? Dan kunt u erop rekenen dat het schoonmaken van uw dakgoot een prijs heeft zoals wij deze ingeschat hebben. Indien het erg lastig is om bij de dakgoten te komen, nemen wij een bouwsteiger mee of wordt er een constructie gebouwd om ons werk goed te kunnen doen. In de meeste gevallen brengen wij hier meerkosten voor in rekening. Deze eventuele kosten overleggen wij altijd vooraf met u. Wanneer u last heeft van vogels bij uw dakgoot dan kunnen wij een vogelschroot aanleggen. Hiermee voorkomt u dat vogels uw dakgoot vervuilen, het isolatiemateriaal wegpikken en dat daarmee nesten gebouwd worden.

Hoe wordt van een dakgoot schoonmaken de prijs bepaald?

Een dakgoot reiniging kan in diverse vormen uitgevoerd worden. Het is enkel afhankelijk van een aantal zaken, dit geldt ook voor het prijskaartje. De prijs voor het schoonmaken van een dakgoot hangt af van de toegankelijkheid van het pand en de lengte van uw dakgoot. Als deze twee factoren op voorhand door ons te bepalen zijn, zullen wij ook direct een prijs doorgeven. In de overige gevallen kunnen we altijd een indicatie geven zodat u weet waar u rekening mee moet houden.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Amsterdam en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking