Kozijnen reinigen bij Cantorclin

Kozijnen reinigen moet regelmatig gebeuren. Het kan namelijk voorkomen dat de kozijnen onderhoud nodig hebben door bijvoorbeeld weersomstandigheden. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is; uw kozijnen raken vervuild. Zo kunnen er in de jaargetijden met slecht weer vieze plekken op de kozijnen komen en in de zomermaanden kunnen uw kozijnen bedekt worden met stof dankzij de droogte. Heeft u ook wel eens last van een vervuild kozijn en wilt u er graag iets aan (laten) doen? Dan bent u bij Cantorclin aan het juiste adres.


Kunststof kozijnen laten reinigen

De voorgevel van uw pand of kantoor dient vaak als het visitekaartje van uw bedrijf of werkvloer. Om die reden is het dan ook van belang dat het er goed en verzorgd uitziet. Cantorclin kan u hiermee helpen door de kunststof kozijnen te reinigen. Echter reinigen we niet alleen kunststof kozijnen; ook voor aluminium kozijnen kunt u bij ons aankloppen. Bij Cantorclin maken we gebruik van grondige technieken. Zo beschikken onze experts bijvoorbeeld over hogedruk- en stoomreinigers. Uw kozijnen zijn hierdoor na een onderhoudsbeurt weer in perfecte staat.

 

Overige werkzaamheden

Wist u dat u niet alleen voor reiniging van uw kunststof kozijnen bij Cantorclin terecht kunt? Het bedrijf doet daarnaast nog veel meer schoonmaakwerkzaamheden. We helpen u graag bij werkzaamheden als kantoorschoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. Ook als er vandalen langs zijn geweest die uw kozijn heeft volgespoten met bijvoorbeeld graffiti staan wij voor u klaar, want ook graffiti verwijdering zit in ons ruime assortiment aan diensten.

Kozijnen laten reinigen en meer: Cantorclin is expert in kantoorschoonmaak

Cantorclin staat bekend om diversiteit. Wij zijn er voor u om een effectieve dakgoten reiniging te doen en de vervuiling weg te nemen tegen een haalbaar tarief. Niet alleen is het mogelijk om Cantorclin in te schakelen om uw dakgoten schoon te maken. Wij staan ook voor u klaar wanneer u andere dringende schoonmaakwerkzaamheden nodig heeft. Zoals;

Reiniging van uw kunststof kozijnen? Maak kennis met Cantorclin!

Cantorclin zorgt al 65 jaar lang voor representatieve kantoren, apotheken, (retail) winkels en scholen. Een prettige en gezonde werkomgeving heeft namelijk een groot positief effect op de werksfeer. Een goede sfeer werkt motiverend onder het personeel en Cantorclin wil daar graag aan bijdragen. Na een onderhoudsbeurt ziet uw pand er weer schoon uit zonder dat u er omkijken naar heeft gehad.

Onze werkwijze tijdens het kozijnen reinigen biedt, afhankelijk van de situatie of het gebouw, de mogelijkheid om te variëren. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw reinigingsbudget voor de kozijnen optimaal te benutten. Als landelijke top-tien schoonmaakorganisatie zijnde vormen hygiëne en representatie hierin de basis. Wij bevestigen u iedere keer weer dat wij de juiste partner zijn op het gebied van de reiniging van uw kunststof kozijnen. Dat doen we door iedere dag de kwaliteit en het resultaat te leveren dat u verwacht, zodat u zich er zelf geen moment druk over hoeft te maken.


Ook behoefte aan reiniging van uw kozijnen? Neem contact op!

Behoefte aan een grondige reiniging van uw kunststof kozijnen? Neem dan gerust eens contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u hier terecht en mocht u nog vragen hebben over het laten reinigen van uw kozijnen, laat het dan vooral weten! Voor u het weet staat één van onze experts voor uw deur om de eindeloze mogelijkheden met u te bespreken.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking