Linoleumvloer onderhoud

Linoleumvloer onderhoud voor een natuurlijke en comfortabele uitstraling van uw vloer? Linoleumvloeren zijn gemaakt van natuurlijke producten met aanvulling van lijnzaadolie en kurk. Om ervoor te zorgen dat uw vloer in topconditie blijft is linoleumvloer onderhoud zo nu en dan belangrijk. Cantorclin biedt hier de optie voor!

Linoleumvloer onderhoud van Cantorclin

Linoleumvloer onderhoud regelt u gemakkelijk bij Cantorclin. Cantorclin zorgt er met plezier voor dat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw linoleumvloer. Een linoleumvloer in uw werkomgeving? Een prettige werkomgeving geeft een positief effect op de werksfeer, een schoon pand kan motiverend zijn voor werknemers en is natuurlijk een positief punt wanneer er gasten langs komen op een schoon kantoor.

Linoleumvloer onderhoud, hoe gaat dat in zijn werk?

Linoleumvloeren zijn door hun fabrieksmatige beschermlaag gelukkig erg gebruikersvriendelijk. Het onderhoud proces bestaat grotendeels uit het verwijderen van de oude waslaag die over de linoleumvloer heen zit. Dit is zo voor elkaar met water en een goed oplosmiddel. Nadat het verwijderd is worden er twee nieuwe lagen toegevoegd van was en polymeer. Ook bestaat de optie om deze lagen in zijdeglans of in hoogglans te laten aanbrengen.

Linoleumvloer onderhoud, hoe vaak doet u dit?

Linoleumvloer onderhoud is belangrijk voor je vloer om ervoor te zorgen dat de doffe glans en krassen, vooral op plekken waar vaak gelopen wordt, er weer netjes en als nieuw uit komen te zien. De periode waarin dit herhaald moet worden ligt aan de staat en het gebruik van de vloer. Op bijvoorbeeld openbare plekken of scholen dient dit vaker onderhouden te worden.

Linoleumvloer onderhoud nodig?

Op onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken! Benieuwd naar onze prijzen? Vraag hier een offerte aan voor een prijsbepaling van uw linoleumvloer onderhoud.