Cantorclin voor hygiënisch onderhoud van uw linoleumvloer

Bent u in het bezit van een linoleumvloer en heeft deze een opfrisbeurt nodig? Dan heeft Cantorclin de oplossing. Linoleumvloer onderhoud zorgt ervoor dat de linoleumvloer een natuurlijke en comfortabele uitstraling blijft houden. Linoleum is gemaakt van natuurlijke producten met aanvulling van lijnzaadolie en kurk. Het is daarom noodzakelijk om deze op de juiste manier te reinigen en te onderhouden wanneer u van een glanzende vloer wilt blijven genieten.

Cantorclin neemt u graag het linoleumvloer onderhoud uit handen. Zeker omdat het erg lastig is om zelf te doen, raden wij aan om het linoleum onderhoud aan een specialist uit te besteden. Zo nu en dan strippen en conserveren van de vloer zorgt ervoor dat deze langer kan worden behouden.


Hoe gaat linoleum schoonmaken in zijn werk?

Linoleum is door de fabrieksmatige beschermlaag erg gebruiksvriendelijk. Het proces van linoleum reinigen bestaat grotendeels uit het verwijderen van de oude waslaag die over de linoleumvloer heen zit. Met water en een professioneel oplosmiddel is dit zo voor elkaar. Na het verwijderen van de oude waslaag worden er twee nieuwe lagen toegevoegd, van was en polymeer. Een andere optie is om deze lagen in zijdeglans of in hoogglans te laten aanbrengen. Voor onze ervaren vakmensen van Cantorclin is dit een routineklus, die zo geklaard is. Waar het daarentegen voor andere vaak een klus is die veel tijd in beslag neemt. Wij helpen u graag bij het besparen van tijd en het zorgvuldig uitvoeren van het linoleumvloer onderhoud.

Herkent u de doffe plekken van het veelvuldig lopen? Door linoleum onderhoud uit te voeren zorgt u ervoor dat doffe glans en krassen verleden tijd zijn. De vloer zal er weer uit komen te zien als nieuw. Hoe vaak u een linoleumvloer moet schoonmaken? Dat hangt af van de staat en het gebruik van de vloer. Op kantoren waar niet veel wordt gelopen kan dit een stuk minder zijn dan op bijvoorbeeld openbare plekken als stations of (basis)scholen, waar de hele dag door veel kinderen lopen.

Onze verschillende diensten

Wat kan Cantorclin als landelijk schoonmaakbedrijf voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:


Bel Cantorclin voor een specialist op het gebied van linoleumvloer onderhoud

Al 65 jaar lang zorgt Cantorclin voor schone kantoren, scholen en winkels. Zonder dat u er ook maar iets aan heeft hoeven doen, ziet uw pand er weer beeldschoon uit. Een grondige reiniging van uw linoleumvloer zorgt voor een sprankelende vloer, wat bij binnenkomst in uw pand direct opvalt. Klinkt het u als muziek in de oren om het linoleum onderhoud uit te besteden, zodat u zeker weet dat het onderhoud in handen is van een echte specialist? Neem dan eens contact op met Cantorclin! Een offerte aanvragen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat u uw personeel en uw gasten iedere dag met open armen kunt ontvangen.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking