Cantorclin neemt u alle schoonmaak in de zorg uit handen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kunt inzetten voor schoonmaak in de zorg? Dan bent u bij Cantorclin bij het juiste adres. U kunt ons voor diverse schoonmaak klussen inzetten, zo ook de schoonmaak in de zorg, welke wij nauwkeurig en efficiënt uitvoeren. Onze bekwame medewerkers volgen de kwaliteitsnormen op de voet op zodat iedere zorginstelling hygiënisch wordt gereinigd. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Lees vooral verder of neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden.

 

Schoonmaak in de zorg: onmisbaar om meerdere redenen

Schoonmaak in de zorg is een onmisbare factor en daarnaast uiterst belangrijk. Een schone omgeving zorgt voor een aangenaam gevoel voor patiënten en medewerkers van iedere zorginstelling. Daarnaast zorgt het ervoor dat patiënten beter en sneller zullen herstellen. Een hygiënische omgeving draagt bij aan de algehele doelstellingen van iedere zorginstelling en daar spelen onze medewerkers op in. Bij het schoonmaken in de zorg draait het om de mensen zelf, ze zijn betrokken en geven patiënten de aandacht die nodig is.

 

Schoonmaak in de zorg: hygiëne van de bovenste plank

Gaat u met ons in zee wat betreft schoonmaak van uw zorginstelling? Dan kunt u ervanuit gaan dat hygiëne vanzelfsprekend op de eerste plaats staat. Een belangrijke schoonmaakpijler hierbij is het gebruik van microvezel. Hiermee verzekeren wij van een schone omgeving in uw zorginstelling, omdat deze microvezel ervoor zorgt dat alle micro-organismen worden beschadigd en tevens worden verwijderd. Een ander voordeel aan onze schoonmaakdienst is het feit dat we ons eigen reinigingsmiddelen gebruiken. Onze bekwame medewerkers weten precies welk schoonmaakmiddel voor welke ruimte geschikt is en welke plaatsen we dienen te desinfecteren.

 

Resultaatgerichtheid en efficiëntie

Een professionele schoonmaakorganisatie welke schoonmaak in de zorg als één van de specialisaties heeft; dat is Cantorclin. Ons team van schoonmaakexperts gaat resultaatgericht te werk om ervoor te zorgen dat we ten alle tijden voldoen aan uw verwachtingen. Hygiëne en efficiëntie staan hierbij op nummer één. Middels een handig systeem wordt alles wat wij qua zorg schoonmaak hebben uitgevoerd per locatie nauwkeurig bijgehouden, zodat het voor iedereen duidelijk is hoe de werkzaamheden ervoor staan.

 

Geïnteresseerd in schoonmaak in de zorg? Bel Cantorclin!

Wilt u ook voorzien worden van periodieke schoonmaak in de zorg? En daarmee bijdragen aan een aangename, hygiënische werkvloer voor uw personeel en een leefbare omgeving voor de mensen die zorg nodig hebben? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Cantorclin en kom er achter wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt gebruikmaken van het contactformulier, een mailtje sturen naar info@cantorclin.nl of bellen naar 088-0018800. Ook voor vragen of voor andere informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Kwaliteitsgarantie: CANTORCLIN DIGITAAL

Heldere afspraken over het afnemen van kwaliteitsinspecties en een waterdicht systeem van terugkoppeling van het resultaat zorgen ervoor dat wij 100% kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Wilt u meer weten hierover, kijk dan op de pagina van Cantorclin Digitaal.

Offerte aanvragen

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht *

  Cleanroom

  Cleanroomreiniging

  Bureau met een computer erop

  Kantoorschoonmaak

  Schoonmaakkar

  Retailschoonmaak

  School tafels met stoelen

  Schoonmaak school & onderwijs

  Schoonmaak in de zorg

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!