Overzicht

Cantorclin Digitaal® is een geheel uniek en in eigen beheer ontwikkeld kwaliteitsbeheersysteem. Met dit online systeem heeft u 24/7 op overzichtelijke wijze inzicht in de status van het schoonmaakonderhoud, vooral praktisch en efficiënt indien u meerdere bedrijfspanden bij Cantorclin in onderhoud geeft. Alle informatie over gemaakte afspraken met betrekking tot het schoonmaakonderhoud en een actueel overzicht van de kwaliteitscontroles vindt u hier terug. Alles geordend per locatie. Efficiënte en innovatieve dienstverlening dat resulteert in gedegen kwaliteitsmanagement. Dit alles voor de beste kwaliteit!

Inloggen Cantorclin Digitaal

Kwaliteitscontroles

Kwaliteitscontroles worden periodiek in overleg met de klant met behulp van een tablet uitgevoerd. Per ruimte worden alle te controleren punten beoordeeld en gecontroleerd op de overeengekomen kwaliteit van de schoonmaak.

De rapportages worden verzonden naar de opdrachtgever (contactpersoon). Tevens ontvangt het hoofdkantoor van Cantorclin alle rapportages zodat het managementteam inzicht heeft in de resultaten. Het geeft de zekerheid van gedegen kwaliteitsmanagement, controle en overzicht.

CCD stappenplan

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!