Hogedruk reiniging bedrijven

Een bedrijfspand dat aan de buitenzijde goed gereinigd is, maakt een professionele indruk. Wanneer er klanten langskomen voor zaken, zien zij het pand direct. Maar hoe zorgt u ervoor dat een bedrijfspand altijd netjes gereinigd is? In onze samenleving waarin uitlaatgassen hele steden vervuilen, is dit een realistische vraag. En hier kan Cantorclin concreet antwoord op geven: met hogedruk reiniging voor bedrijven! De hogedruk reiniging van Cantorclin werkt effectief: uw pand ziet er weer prachtig uit.


Verantwoord en veilig

Cantorclin is het aangewezen bedrijf die op een verantwoorde en veilige manier uw bedrijfspand en uw buitenmuur reinigt door middel van hogedruk reiniging. Van het schoonmaken van trappenhuizen, galerijen, terrassen en gevels, dit gebeurt allemaal met onze hogedruk reiniging. Wij reinigen met zowel warm als koud water, waarbij de ondergrond van de locatie bepalend is. Deze methode gaat gepaard zonder stof en werkt uiterst snel. Zo kunt u binnen no time genieten van uw schone gevel of terras.

Voordelen

Een gevel reinigen met hogedruk of een terras reinigen met hogedruk, de voordelen zijn groots! Het zorgt er allereerst voor dat de oppervlaktes brandschoon worden. Doordat de hogedruk ook vetten en andere typen vuil verwijderen, wordt de oppervlakte minder glad en zorgt het voor een veilige omgeving. Gladheid om terrassen is daarmee verleden tijd. Onze opgeleide en ervaren personeelsleden van Cantorclin verwijderen professioneel en hardnekkig vuil zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beschadigen van oppervlakten. Naast het verwijderen van alg of graffiti op bijvoorbeeld buitenmuren of andere bijkomstige plekken, verwijderen wij ook ongewenste begroeiing en reinigen we infiltratieverharding.


Altijd dicht bij u in de buurt

Cantorclin is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf en we bevinden ons dan ook op verschillende locaties door het hele land. U vindt Cantorclin altijd wel bij u in de buurt! Zo hebben we diverse klanten bijvoorbeeld in Amsterdam, Den haag, Rotterdam, Groningen en Utrecht.


Dak reinigen met hogedruk

Dakpannen reinigen is af en toe nodig. Waarom? Dakpannen vangen vaak het meeste vuil. Dakpannen kunnen op een gegeven moment verkleuren. Dit ziet er onhygiënisch en onverzorgd uit. Het kan in sommige gevallen zelfs zo zijn dat er mos komt te liggen op de dakpannen. Natuurlijk heeft dit enerzijds een idyllische uitstraling. Anderzijds is het in geval van bedrijfspanden niet wenselijk. Dakpannen reinigen met hogedruk is wat dat betreft een goede oplossing. Cantorclin zorgt voor perfecte en grondige hogedruk reiniging.

Hogedruk is de oplossing!

Nu het gebruik van chemische middelen niet meer is toegestaan is een hogedrukreiniger de oplossing om begroeiing tussen keien of kunstwerken te verwijderen. Hardnekkige aanslag wordt verwijderd door het weg te frezen onder hoge druk. Hierdoor worden ook de wortels weggehaald waardoor nieuwe begroeiing geen kans krijgt.

Het reinigen van dichtslibbende infiltratieverhardingen is iets waar we vaker mee te maken krijgen. Doordat er waterdoorlatende bestrating is aangelegd wordt de waterafvoer losgekoppeld van het riool. Dit raakt op een gegeven moment verstopt. Met de hogedrukreiniger van Cantorclin kan er op diepte gereinigd worden en zorgt ervoor dat het water weer vlot kan doorstromen.

Kwalitatieve dienstverlening van Cantorclin

Ook bij dakpannen reinigen met hogedrukspuit en hogedrukreiniging bedrijven onderscheidt Cantorclin zich door hoge kwaliteit. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst hebben wij enorm veel verstand van hogedruk reiniging. Onze mensen weten precies hoe zij de technische apparaten dienen te hanteren. Daarnaast is de apparatuur waar wij gebruik van maken van hoge kwaliteit. Met een combinatie van de juiste middelen en kennis zorgen wij dus voor kwalitatieve hogedruk reiniging. Ideaal toch?

Heeft u interesse in hogedruk reiniging? Maak contact met Cantorclin

U heeft hogedruk reiniging nodig. Of het nu voor de voorgevel van uw bedrijfspand is of voor vieze dakpannen: Cantorclin regelt het. Wanneer u contact opneemt via het contactformulier, kunt u ook meteen een offerte aanvragen. Zo weet u direct wat de kosten worden voor u. Bellen kan ook naar 088 00 188 00 en mailen naar info@cantorclin.nl. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking