Den Haag

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Met 20 satellietvestigingen heeft Cantorclin Schoonmaak ook een vestiging in Den Haag. Al vele jaren leveren wij onze schoonmaakdiensten aan gerenommeerde klanten in Den Haag. Wilt u weten wie dat zijn? Wij vertellen het u graag!


Waarom Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Cantorclin Schoonmaak is gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, winkels, openbare gebouwen, en een bijzonder specialisme is cleanroom reiniging.

De missie van Cantorclin is om als schoonmaakbedrijf in Den Haag uw werkomgeving schoon en fris te houden. Dit heeft een positief effect op de werksfeer en zorgt voor een prettige werkomgeving waarin u elk moment van de dag gasten kunt ontvangen en uw medewerkers zich prettig voelen. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag verzorgt zit graag voor u!

Wat kan ons schoonmaakbedrijf in Den Haag voor u verzorgen?

Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag verzorgt alles wat met schoonmaakonderhoud van uw pand te maken heeft. Onder andere de volgende diensten:

Cantorclin Schoonmaak; ook in Den Haag uw professionele partner in schoonmaakonderhoud!

Niet alleen een schoonmaakbedrijf in Den Haag

Net als in Den Haag, verzorgen wij ook in de rest van Nederland uitstekend schoonmaakonderhoud. Wanneer u dus op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam, Utrecht, Groningen of Arnhem, dan bent u bij Cantorclin Schoonmaak ook aan het juiste adres.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Den Haag en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking

  × Hoe kan ik je helpen?