Schoonmaakonderhoud van onder andere kantoren, productieruimten, kinderdagverblijven, (semi–)overheidsgebouwen, winkelketens, banken, gebouwen en cleanroom schoonmaak in Utrecht en omgeving.

Missie Schoonmaakbedrijf Cantorclin

Wij zorgen dagelijks voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers.

Kwaliteit schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Cantorclin zorgt al ruim 60 jaar onder meer in Utrecht voor een representatief schoon gebouw bij onze klanten. Kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening zijn belangrijke begrippen voor u als opdrachtgever. Wij bevestigen u dagelijks dat wij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te bereiken die u verwacht.

Schoon kantoor

Een prettige werkomgeving heeft een groot positief effect op de werksfeer. Een goede sfeer werkt motiverend. Cantorclin draagt daar graag aan bij door uw werkomgeving fris en schoon te houden. Een schoon gebouw waarin u op elk moment van de dag gasten kunt ontvangen. Daar zorgt ons schoonmaakbedrijf in Utrecht voor.

Onze werkwijze biedt afhankelijk van de situatie, het gebouw of de etage de mogelijkheid om te variëren. Samen met u kijken wij hoe uw schoonmaakbudget het meest gunstig kan worden besteed. Bij veranderende omstandigheden binnen uw bedrijfspand kan tussentijds het schoonmaakprogramma kosteloos worden aangepast. Uiteraard vormen hygiëne en representatie hierin de basis. Wij denken graag met u mee om het schoonmaakonderhoud in uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Hét schoonmaakbedrijf in Utrecht en de rest van Nederland! 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Bij Cantorclin Schoonmaak bent u aan het juiste adres! Vraag een offerte aan of bel ons voor meer informatie. Schoonmaakbedrijf Cantorclin in Utrecht helpt u graag.