Utrecht

Op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Utrecht?

Wij zijn één van de beste schoonmaakbedrijven in Utrecht! Wij werken landelijk vanuit één vestiging. Hierdoor gaat de aandacht van ons bedrijf uit naar uw pand, in de plaats van dat het verdeeld wordt over het land. Met plezier gaan we als schoonmaakbedrijf in Utrecht te werk bij uw bedrijf. Zo maken wij bijvoorbeeld uw kantoren, retail, scholen en cleanrooms schoon. U geeft uw wensen aan, wij reinigen het voor u!


Services van Cantorclin

Weten wat voor services wij leveren? Wij hebben een groot aanbod services die wij aanbieden. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht voor cleanroom reiniging? Dan helpen wij u hier graag mee! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij ondersteunen u graag bij uw vragen en geven eerlijk advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent.  Mocht u liever informatie willen over é֖én van onze andere diensten zoals gevelreiniging dan kunnen wij als schoonmaakbedrijf in Utrecht u hier zeker mee van dienst zijn!

Wilt u weten of ons schoonmaakbedrijf in Utrecht ook bij u kan schoonmaken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en vraag het ons! Betrouwbaar zijn is bij ons een waarde. Is dat waar u naar op zoek bent? Dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Overige specialisaties

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Utrecht voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Niet alleen een schoonmaakbedrijf in Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht bent u bij Cantorclin aan het juiste adres. Maar ook als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf buiten Utrecht. Wij leveren services aan heel Nederland en zorgen voor een schone werkomgeving. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven of Tilburg, dan kunt u ook gerust contact opnemen met Cantorclin. U kunt mailen naar info@cantorclin.nl. U kunt ons ook telefonisch makkelijk bereiken op 088 00 188 00. U zult dan te woord worden gestaan door een van onze professionele werknemers.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Utrecht en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking