Groningen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Groningen? Maak dan kennis met Cantorclin! Wij hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Wij zijn één van de schoonmaakbedrijven in Groningen die gespecialiseerd zijn in goed en professioneel schoonmaakonderhoud van onder andere kantoren, retail, cleanrooms en scholen. We hebben niet een fysieke vestiging in Groningen, maar werken landelijk vanuit één vestiging. Dat maakt Cantorclin bijzonder onder de schoonmaakbedrijven in Groningen. Onze projectleiders wonen in hun werkgebied, dus zijn altijd dicht in de buurt.


De waarde van een goed schoonmaakbedrijf in Groningen

Er zijn talloze schoonmaakbedrijven in Groningen waar u uit kunt kiezen. Echter is het voor u belangrijk om goede en zorgvuldige professionals aan het werk te hebben en dat is het voor ons ook. Wij staan voor continuïteit en betrouwbaarheid. Wij verzekeren u dat u ten allen tijden goed geholpen wordt door onze goed opgeleide professionele werknemers. Ons schoonmaakbedrijf in Groningen zorgt er graag voor dat u een prettig gevoel heeft bij onze dienstverlening.

Werkzaamheden van het schoonmaakbedrijf in Groningen

Benieuwd wat voor werkzaamheden wij bij u kunnen verrichten? Ongeveer alles wat met het schoonmaken van gebouwen te maken heeft. Bekijk de volgende diensten die wij u kunnen bieden:

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag het ons door contact met ons op te nemen! Cantorclin Schoonmaak; ook in de regio Groningen een betrouwbare partner in schoonmaakonderhoud.

Niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Groningen

Cantorclin is niet alleen één van de vele schoonmaakbedrijven in Groningen, maar zorgt ook in de rest van Nederland voor eersteklas schoonmaakonderhoud. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht, Amsterdam, Tilburg of Nijmegen, dan bent u bij Cantorclin Schoonmaak aan het juiste adres. Neem gauw contact met ons op!


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Groningen en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking