Rotterdam

Cantorclin Schoonmaak in Rotterdam; niet lullen maar poetsen!

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Rotterdam? Cantorclin Schoonmaak sluit perfect aan bij de mentaliteit van Rotterdam. Als landelijke schoonmaakorganisatie hebben wij ook een satellietvestiging in Rotterdam.


Keuze voor een schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Voor u is het van belang als u de keuze maakt voor een schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat u zeker weet dat de gemaakte afspraken nagekomen worden en dat uw pand gewoon schoon is. Niet lullen maar poetsen dus! Wij zijn dus hét schoonmaakbedrijf in Rotterdam waar u met een gerust hart de schoonmaak aan uit kan besteden zonder dat u er nog omkijken naar heeft. Dit doen we als schoonmaakbedrijf in Rotterdam al jaren bij vele klanten in de stad maar ook in de Rotterdamse Haven en daar zijn we trots op!

Wij zijn gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud van onder andere kantoren, bedrijven, scholen, retail en cleanrooms. Wij zorgen voor een schoon en representatief gebouw waar uw gasten en medewerkers zich prettig voelen. Een frisse en schone werkomgeving draagt bij aan een positieve werksfeer. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam zorgt daar graag voor!

Aanbod van schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

Cantorclin Schoonmaak; in de regio Rotterdam een herkenbare partner in schoonmaakonderhoud.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Cantorclin is niet alleen een schoonmaakbedrijf in Rotterdam, maar ook in de rest van Nederland zorgen wij voor uitstekend schoonmaakonderhoud. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Arnhem, Den Haag of Almere, dan bent u bij Cantorclin Schoonmaak aan het juiste adres.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Rotterdam en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking

  × Hoe kan ik je helpen?