Cantorclin schoonmaakoplossingen op ieder vlak

Uw bedrijfspand, kantoor of zorginstelling is het visitekaartje van uw organisatie. Cantorclin weet als geen ander hoe belangrijk efficiency op die werkplek is. Dankzij onze jarenlange ervaring is het realiseren van een grondige schoonmaak op alle vlakken ons geheel bekend. We zien het als onze taak om uw pand en de bijbehorende ruimtes volledig te voorzien van een grondige hygiëne. Zo bieden wij u diverse diensten waar u gebruik van kunt maken. Onze medewerkers zijn erg flexibel en bieden daarom ook onder andere dagschoonmaak, avondschoonmaak en cleanroomreiniging. Wij lichten u graag in over onze grote diversiteit aan diensten.

Actief in alle sectoren

Cantorclin is actief in alle sectoren en weet zich daarom ook altijd flexibel op te stellen. Iedere bedrijfstak vraagt om een specifieke aanpak en daar hebben wij dan ook veel ervaring mee. Onze schoonmaakactiviteiten worden uitgevoerd in publieke gebouwen, cleanrooms, zorgsectoren, onderwijsinstellingen, productieruimtes, retail en kantoren. Een grote diversiteit aan gebouwen en ruimtes. Wij hanteren een open communicatie, waardoor u altijd direct weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Cantorclin komt ook in de avonduren

Cantorclin is van alle markten thuis en kan er dus ook voor zorgen dat u tijdens werktijden niet gestoord wordt door onze schoonmakers. Wij komen in overleg graag bij u langs in de avonduren om alles weer tiptop voor elkaar te maken. Dit is natuurlijk ideaal voor (basis)scholen, maar ook voor kantoren natuurlijk. Bij Cantorclin kennen we de kneepjes van het vak en weten we dat het natuurlijk geen ideale situatie is om de werkplek grondig schoon te maken wanneer iedereen aan zijn bureau zit te werken. Toch is ook die situatie niet vreemd voor onze medewerkers en komen we ook graag overdag langs bij uw bedrijfspand of zorginstelling wanneer u dit wenst. Naast reguliere schoonmaak kunt u ook bij ons terecht voor andere essentiële schoonmaakactiviteiten.

Opleveringsschoonmaak door Cantorclin

Het is natuurlijk altijd belangrijk om uw pand met regelmaat schoon te houden, maar wanneer u gaat verbouwen of verhuizen is dit absoluut cruciaal. Cantorclin zorgt ervoor dat uw pand, praktijk of kantoor weer blinkend schoon is zodat degene die het pand zal betreden blij is met wat hij aantreft. Wij verzorgen een professionele opleveringsschoonmaak voor iedere sector. Alle ruimtes worden meegenomen en er wordt op de belangrijkste punten gelet door onze bekwame schoonmaakspecialisten. Hiervoor hanteren wij uiteraard de scherpste tarieven.

Glasbewassing voor iedere sector

Voor de schoonmaakspecialisten van Cantorclin maakt het niet uit of er een hoogwerker voor nodig is of dat wij enkel het glas op begane grond mogen wassen. Glasbewassing pakken wij graag met beide handen aan. Onze passie zit in een optimale hygiëne, op ieder vlak. Regelmatig onderhoud van glazen geveldelen is hier een essentieel onderdeel van. U kunt bij Cantorclin rekenen op een professionele aanpak. Op afspraak of op contract zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Het is allemaal geen enkel probleem!

Cantorclin heeft cleanroom reiniging specialisatie

Voor een cleanroom schoonmaak kunt u ook bij Cantorclin terecht. Een gecontroleerde omgeving om contaminatie tegen te gaan is essentieel in onder andere de voedingsindustrie, biotechnologie, optica en de ruimtevaart worden cleanroomtechnieken toegepast. Neem hiervoor contact op met Cantorclin, uw specialist.

Ook een afspraak met Cantorclin maken?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of ergens anders in het land? Wij komen graag bij u langs. Neem hiervoor eenvoudig contact op middels ons contactformulier. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op 088 00 188 00 en per mail info@cantorclin.nl.