Cantorclin Schoonmaak is een bekende, landelijk actieve schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in de dagelijkse schoonmaak van onder meer kantoren, cleanrooms, scholen en retail (winkels, apotheken, showrooms). Kwaliteit én het resultaat van dienstverlening zijn de allerbelangrijkste begrippen voor u als opdrachtgever. Wij bevestigen élke dag dat wij voor iedere klant de juiste partner zijn!

  • Top 10 speler als landelijke schoonmaakorganisatie
  • 65 jaar ervaring in schoonmaak in o.m. kantoren, cleanrooms, scholen en retail.
  • ISO 9001, ISO 14001
  • CO2 Footprint
  • 100% kwaliteitsgarantie met Cantorclin Digitaal
  • Duurzame innovaties: In eigen beheer ontwikkeld schoonmaakmiddel: NJOY!
  • Ondertekening Code Verantwoordelijk Marktgedrag

In elk bedrijf worden nu meer dan ooit alle bedrijfsprocessen nauwkeurig onder de loep genomen. Er wordt gereorganiseerd, gesaneerd en elke investeringskeuze wordt zorgvuldig overwogen. Voor veel bedrijven betekent dit een besparing of een andere benadering in realiseren van een betere performance en voor ons, in de facilitaire dienstverlening, vooral in het efficiënter inrichten van de werkomgeving. De werkwijze van Cantorclin sluit hier naadloos op aan: Het Nieuwe Schoonmaken!

Efficiënt vervuilen en reinigen

Het Nieuwe Schoonmaken gaat uit van de gedachte om bewuster en efficiënter het pand te vervuilen en te reinigen. Dit scheelt zowel in de vervuilingsgraad als in de hoeveelheid afval. Door bewuster te reinigen worden kwaliteitseisen en taken zorgvuldig op maat opgesteld waarbij door bewuster te vervuilen een besparing kan worden gerealiseerd die kan oplopen tot wel 35% van uw huidige jaarbudget voor schoonmaakonderhoud!

Het schoonmaakprogramma is ontwikkeld op basis van ca. 1000 gesprekken met uiteenlopende prospects en klanten. Vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden om indien gewenst het programma te verrijken.

Dagschoonmaak
Voortvloeiend uit Het Nieuwe Schoonmaken kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheid tot dagschoonmaak. Dit kent vele voordelen. Zo zijn de schoonmaakmedewerkers zichtbaar op uw locatie hetgeen leidt tot een hogere schoonbeleving bij uw gebruikers. Daarnaast is direct contact mogelijk waardoor u eenvoudig, indien nodig, in het werkproces kunt sturen of een eventuele calamiteit snel verholpen wordt. Door de vernieuwende insteek in het gebruik van middelen en materialen is de verstoring op de werkvloer minimaal!

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Cantorclin Schoonmaak; een frisse kijk op schoonmaak!

× How can I help you?