Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cantorclin/domains/cantorclin.nl/private_html/wp-content/plugins/weepie-framework/src/settings/WpiePluginSettingsProcessor.php on line 446
Jeugdteam Ultimate Frisbee sponsor | Schoonmaakbedrijf Cantorclin

Cantorclin Schoonmaak is trots op het uitstekende spel en resultaat dat de Nederlandse jeugdteams op het Europees Kampioenschap Ultimate Frisbee in Keulen (Duitsland) hebben behaald.

Met goed spel en prachtige spirit hebben de jongelui van 13 t/m 19 jaar de Nederlandse driekleur verdedigd. De jongens zijn geëindigd op de 15e plaats, gezien de zware tegenstand een mooie prestatie en de meisjes kunnen bijzonder trots zijn op hun 5e plek!

Ultimate Frisbee is een snelle teamsport vol krachtige sprongduels waarbij in de eindzone gescoord wordt. Wat de sport extra bijzonder maakt is dat het de enige teamsport is die zonder scheidsrechter wordt gespeeld. Elk geschil wordt samen in overleg opgelost. In een tijd waarin sport regelmatig wordt verbonden met vijandigheid en rivaliteit is deze teamsport een verademing waar Cantorclin Schoonmaak zich graag aan verbindt!

cantorclin hoofdsponsor nederlandse frisbee
cantorclin hoofdsponsor nederlandse frisbee