Cantorclin Schoonmaak is er in geslaagd om als één van de eerste schoonmaak-bedrijven van Nederland zowel het certificaat voor NEN ISO14001 alsook het certificaat voor de CO2 prestatieladder niveau 3 te behalen!

Voor Cantorclin is dit een bevestiging dat de milieuvriendelijke koers, welke zij enkele jaren geleden heeft ingezet, onverminderd maximale aandacht heeft gehad en zeer vooruitstrevend is. De focus op een vermindering van de uitstoot CO2 wordt versterkt door de doelstellingen die Cantorclin zichzelf heeft gesteld. Bovendien worden alle medewerkers en klanten aangespoord om met elkaar een verdere reductie van haar CO2 uitstoot te verwezenlijken.

Cantorclin heeft haar toonaangevende positie onder meer te danken aan haar zeer zuinige wagenpark, haar regionale benadering van klant en personeel en een doordacht logistiek plan ten behoeve van de uitlevering van materialen en middelen. Initiatieven als ‘Het Nieuwe Schoonmaken’ en de ontwikkeling en introductie van haar eigen milieuvriendelijke schoonmaakmiddel NJOY dragen daarnaast bij aan het nakomen van de gestelde verwachtingen.

De door Edwin Franken, Business Unit Manager Certification bij TUV Nederland uitgereikte certificaten zijn met trots in ontvangst genomen door Thomas van Leeuwen, kwaliteitsmanager van Cantorclin Schoonmaak. “Vooral het innovatieve karakter van de organisatie en het op een unieke manier contact houden met klanten om zo te komen tot de beste dienstverlening en het kweken van bewustwording bij opdrachtgevers is opvallend in de dienstverlening van Cantorclin Schoonmaak”, aldus Edwin Franken.

uitreiking-iso14001_co2prestatieladder-web