Provincie Zeeland

Schoonmaak vacature in Zeeland

Is schoonmaken een belangrijke factor voor u in het dagelijkse leven? Is schoonmaken uw dagelijkse bezigheid en krijgt u pas voldoening na een schone ruimte? Dan is deze schoonmaak vacature in Zeeland misschien wel wat voor u! Cantorclin is een hard groeiend schoonmaakbedrijf met talloze klanten. Als u bij ons aan de slag gaat is het belangrijk ervoor te zorgen dat alles net wat verder gaat dan alleen de basis het schoonmaken van ruimtes. Zo denken wij graag mee met onze klanten. Wij zoeken dus ook naar schoonmakers die van aanpakken houden en grote uitdagingen niet uit de weggaan. Denkt u de ideale kandidaat te zijn voor deze schoonmaak vacature? Solliciteer dan snel!

Schoonmaakwerk in Zeeland

Bent u op zoek naar een uitdagende schoonmaak baan in het mooie Zeeland? Dit is de uitgelezen kans. Bij Cantorclin zijn wij op zoek naar schoonmakers die ervoor zorgt dat elke ruimte optimaal is schoongemaakt en zorgen voor een glimlach bij onze diverse klanten. Zo denken wij graag mee met onze klanten in bepaalde hygiënische vraagstukken. Het is dus belangrijk om een proactieve houding aan te nemen tijdens het werk. U zal voornamelijk werken bij de grotere bedrijven in Zeeland waarbij u op een gegeven moment vaste klanten zult hebben zodat u de klanten door en door kent en er sprake is van een lange termijn relatie.

Vacature schoonmaak Zeeland

Heeft u interesse gekregen in deze uitdagende schoonmaak vacature? Solliciteer dan direct en kom in een gemotiveerd team te werk. Op zoek naar schoonmaak vacatures in andere regio’s? Dit is geen probleem ook voor de andere regio’s zijn wij op zoek naar nieuwe schoonmaak talenten. Mocht u overige vragen hebben dan kunt u dit gerust stellen door dit contactformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking