Utrecht

 • Alles
 • (meewerkend) voorwerker
 • Schoonmaak

Veenendaal Schoonmaker

Utrecht (centrum) Schoonmaakmedewerker

Baarn schoonmaak medewerker

Utrecht schoonmaak medewerker scholencomplex

Nieuwegein Schoonmaakmedewerker

Amersfoort schoonmaak medewerk(st)er

regio Amersfoort / Almere vliegende keep


Schoonmaak vacature in Utrecht

Bent u op zoek naar een uitdagende functie als schoonmaker waar u de kans krijgt om alle kneepjes van het ‘schoonmaak’ vak te leren? Gaat u altijd een stap verder tijdens het doen van schoonmaakwerkzaamheden? Is het antwoord volmondig ja, dan is deze schoonmaak vacature in Utrecht voor u op het lijf geschreven. Cantorclin is een landelijk top 10 schoonmaakbedrijf met een divers klantenaanbod. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers die geen uitdagingen uit de weg gaan. Met ons eigen opleidingsinstituut Cantorclin Academy leert u alles wat u moet weten over schoonmaken. Wij zorgen dat u de beste wordt in het schoonmaak vak. Bent u de perfecte kandidaat voor deze schoonmaak vacature? Solliciteer dan nu voor schoonmaakwerk in Utrecht via Cantorclin!

Cantorclin zoekt schoonmakers in Utrecht

Bij Cantorclin zijn we op zoek naar schoonmakers in Utrecht die gedreven en gemotiveerd zijn. Wij zijn de ideale leerschool en kunnen u de nodige tools leren voor cleanroomreiniging, kantoorschoonmaak en retailschoonmaak. Het gaat veel verder dan alleen de basis van schoonmaken. Heeft u een proactieve houding en denkt u graag mee met onze klanten? Zoek dan niet verder! Wij vinden het belangrijk dat u een lange termijn relatie met de klant kunt opbouwen. U krijgt dan ook vaste klanten zodat u de klant beter leert kennen.

Vacature schoonmaak Utrecht

Denkt u de ambitieuze schoonmaker voor deze schoonmaak vacature te zijn? Aarzel dan niet en solliciteer nu bij Cantorclin! Dit is uw kans om te werken in een gemotiveerd team en opgeleid te worden tot een volwaardig schoonmaker. Wilt u liever schoonmaken buiten Utrecht? Bekijk dan snel onze schoonmaakvacatures in andere regio’s. Cantorclin is namelijk altijd op zoek naar de beste schoonmaak talenten binnen Nederland. Graag zien wij uw sollicitatie tegemoet via het contactformulier. Wij zijn benieuwd naar uw motivatie om bij Cantorclin te komen werken en zullen u spoedig van een terugkoppeling voorzien. Wie weet tot snel!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking