Provincie Noord-Holland

 • Alles
 • Clean room
 • Schoonmaak

Amsterdam (west) Schoonmaak Productie & Cleanroom

Schiphol-Rijk – schoonmaakmedewerkers kantoor

Schiphol schoonmaak medewerker

Haarlem medewerker cleanroom

Amsterdam voorman/voorvrouw

Hoofddorp interieurverzorg(st)er


Schoonmaak vacature voor schoonmaak talent Noord-Holland

Bent u op zoek naar een schoonmaak vacature in Noord-Holland? Dan is dit voor u de uitgelezen kans! Bent u namelijk iemand waarbij schoonmaken hoog in het vaandel staat en waarbij u tot het uiterste gaat om de ruimtes spic en span te maken? Dan is Cantorclin het juiste schoonmaakbedrijf voor u! Wij gaan net een stap verder dan alleen het schoonmaken van ruimtes. Bij Cantorclin zorgen wij voor een glimlach bij de klanten en denken wij graag mee met onze klanten in de hygiënische bedrijfsprocessen. Past deze schoonmaak vacature in Noord-Holland bij u? Lees hier dan meer informatie over het schoonmaakbedrijf Cantorclin

Op zoek naar schoonmaakwerk in Noord-Holland? Cantorclin zoekt u!

Cantorclin is een schoonmaakbedrijf dat een sterke relatie onderhoudt met haar klanten. Het is belangrijk dat elk detail optimaal is schoongemaakt. Het is namelijk zo dat mensen beter te werk kunnen gaan in een schoongemaakte en nette ruimte. Bij Cantorclin denken wij in oplossingen en zorgen wij ook dat dit daadwerkelijk wordt doorgevoerd bij onze klanten, wij denken namelijk graag mee met onze klanten. Het is dus belangrijk om een proactieve houding aan te nemen tijdens het werk. Denkt u goed te passen binnen deze verantwoordelijke taak als schoonmaker? Dan bent u bij Cantorclin aan het juiste adres!

Vacature schoonmaak in Noord-Holland bij Cantorclin staat open voor nieuw talent

Cantorclin is een snelgroeiend bedrijf. In de regio Noord-Holland doen wij inmiddels al vele klussen voor bedrijven. Dit is de reden dat wij op zoek zijn naar enthousiaste sollicitanten in de regio Noord-Holland. Spreekt deze vacature u aan? Solliciteer dan vandaag nog en zorg dat deze baan van u wordt! Heeft u nog overige vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij beantwoorden namelijk graag uw vragen! We hopen de sollicitatie gauw tegemoet te zien en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking