schoonmaakbedrijf limburg

 • Alles
 • Schoonmaak

Venlo schoonmaak medewerker winkel


Schoonmaakvacature Limburg voor de grondige schoonmaker

Bij Cantorclin zijn we op zoek naar nieuw talent dat ons team kan komen versterken. Bent u een schoonmaker/schoonmaakster die niet vies is van een uitdaging en die pas tevreden is wanneer het spik en span is? Dan zoeken we u! Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf dat talloze klanten heeft en tevreden houdt door de beste service te bieden. Schoonmaken is meer dan alleen een frisse ruimte. Het geeft een goed gevoel in het hoofd wanneer een ruimte schoon en opgeruimd is. Dat zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer en het geeft natuurlijk een verzorgd aanzicht. 

 

Uitdagend schoonmaakwerk in Limburg

Bent u een schoonmaker in Limburg die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen we u van harte uit kennis te komen maken met het team van Cantorclin. Wij zijn een ambitieus en groot schoonmaakbedrijf dat tot de top van Nederland behoort. Bij ons gaat u aan de slag voor allerlei soorten bedrijven waar u uw talent kunt laten zien. Aan u de taak om niet alleen de standaard werkzaamheden te verrichten, maar ook mee te denken in hoe we onze diensten nóg meer kunnen optimaliseren. Bij Cantorclin kijken we namelijk niet alleen naar of een ruimte is gestofzuigd en afgestoft, maar ook of de waardes van de lucht goed zijn. Op die manier kunnen we nét dat stapje verdergaan dan een regulier schoonmaakbedrijf. Gaat u de uitdaging aan?

 

Vacature schoonmaak in het mooie Limburg

Bij Cantorclin hebben we meerdere vacatures open voor ambitieuze schoonmakers. Wilt u in een gezellig en groot team werken waar u zichzelf kunt ontwikkelen en waar een eigen inbreng wordt gewaardeerd? Kom dan langs bij Cantorclin in het mooie Limburg. Onze schoonmaakklussen zijn altijd in de regio, waardoor u regelmatig de mooie kanten van Limburg kunt zien. Wilt u meer weten over de schoonmaak vacature in Limburg? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking