Groningen

 • Alles
 • Clean room
 • facilitair medewerker
 • Projectleiding
 • sales
 • Schoonmaak

Noord Nederland Regiomanager

Veendam interieurverzorger m/v kantoor

Groningen (zernike) Cleanroom medewerker en kantoren

Groningen schoonmaakster

Roodeschool schoonmaak(st)er

Ten Boer schoonmaak medewerker kantoorpand


Schoonmaakvacature in Groningen voor nieuw talent

Is het werk als schoonmaker voor u meer dan alleen een baan? Wordt u er ook enthousiast van en krijgt u een voldaan gevoel wanneer een ruimte meer dan schoon is? Dan is het team van Cantorclin een plek waar u zich helemaal thuis gaat voelen. Wij gaan namelijk altijd nét dat stapje verder dan alleen een schone ruimte. Wij geven het frisse en opgeruimde gevoel aan de klant, waardoor de productiviteit van de werknemers omhooggaat. Met een lach en een persoonlijke benadering gaat u bij allerlei mooie bedrijven langs om daar alles spic en span te maken. Geen ruimte is hetzelfde en dat maakt iedere dag van de week weer een uitdaging!


Op zoek naar schoonmaakwerk in Groningen? Cantorclin is op zoek!

Cantorclin is het schoonmaakbedrijf waar talloze klanten op kunnen rekenen. Het is ons doel om de klant veel meer te kunnen bieden dan alleen de standaard routine voor het schoonmaken. Zo vinden wij de persoonlijke benadering en oplossingen op maat belangrijk en dat maakt het werk ook weer uitdagend. Aan u de taak om mee te denken in verbeteringen en proactief te handelen wanneer kansen zich voordoen. Voelt u zich wel geroepen tot zo’n verantwoordelijke taak? Dan is Cantorclin de plek waar uw talent tot zijn recht komt!


Vacature schoonmaak bij Cantorclin is open voor enthousiaste sollicitanten

Bij Cantorclin groeien we hard en dat betekent dat we op zoek zijn naar nieuwe talenten. Is het voor u ook iedere keer weer een leuke uitdaging om een ruimte meer dan schoon te krijgen? Kijkt u graag verder naar mogelijkheden om de klant nét dat beetje extra te kunnen geven? Dan hopen we u binnenkort te spreken. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de vacature in schoonmaak in Groningen? Neem gerust contact op of solliciteer vandaag nog en wie weet begint u binnenkort!

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking