Provincie Gelderland

 • Alles
 • Assistent projectleiding
 • Projectleiding
 • Schoonmaak

Apeldoorn – Schoonmaakmedewerker m/v

Apeldoorn schoonmaker m/v

Arnhem Schoonmaak medewerker

Beekbergen schoonmaak medew. school

Noord-Brabant/Zuid-Gelderland Assistent Projectleider

Noord-Brabant/Zuid Gelderland Projectleider

De Steeg schoonmaakmedewerker

Dieren schoonmaakwerk

Duiven schoonmaker

Elburg schoonmaak kantoorpand

Nijkerk schoonmaakmedewerker kantoor

Nijkerk schoonmaakmedewerk(st)er

Nijmegen schoonmaker m/v

Velp schoonmaakmedewerker


Schoonmaak vacature in Gelderland voor de enthousiaste schoonmaker

Krijgt u pas voldoening na een schone ruimte en houdt u er ook zelf van om bezig te zijn met schoonmaken? Dan is deze schoonmaak vacature in Gelderland van Cantorclin ideaal voor u! Cantorclin is op zoek naar enthousiaste schoonmakers in Gelderland die er niet vies van zijn om grondig schoon te maken. Ons doel is meer dan om alleen schoon te maken. Wij zorgen voor een opgeruimd en schoon gevoel bij onze klanten. Dit zorgt ervoor dat de klanten ook met een frisse gedachte aan de slag kunnen gaan. Met volle enthousiasme gaat u bij verschillende bedrijven langs om te zorgen voor uitstekend schoongemaakte ruimtes. De diverse bedrijven en ruimtes maken de baan zeer uitdagend! Wij hebben de schoonmaak vacature in Gelderland voor u!

Uitdagend schoonmaakwerk in Gelderland

Bent u dus op zoek naar uitdagend schoonmaakwerk in Gelderland? Dan is Cantorclin misschien wel de ideale werkgever voor u. Wij staan voor transparantie en staan klaar voor alle klanten. Elke klant is even belangrijk voor Cantorclin. Ons doel is om een stap verder te gaan dan alleen schoonmaken. Het is dus ook belangrijk dat er wordt meegedacht aan verbeteringen van bijvoorbeeld de hygiëne in een bedrijf. Proactief handelen is dus ook zeer belangrijk bij Cantorclin. Doordat wij als bedrijf verder gaan dan alleen het schoonmaak werk zelf, onderscheiden wij ons van de rest. Gaat u dus voor dit uitdagende schoonmaakwerk in Gelderland?

Vacature schoonmaak in het mooie Gelderland

Bent u klaar voor deze mooie uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog en vervul de vacature schoonmaak in het prachtige Gelderland! Het is tijd om aan de slag te gaan! Ga aan de slag en zorg voor een beter resultaat bij de klanten. Een opgeruimd en schoon gevoel zorgt voor een hogere productiviteit bij de werknemers. U werk leidt dus niet alleen tot mooie schone ruimtes maar ook tot een bijdrage in de productiviteit. Neem hier contact met ons op en verkrijg deze uitdagende baan!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking