Provincie Friesland

 • Alles
 • facilitair medewerker
 • Projectleiding
 • sales
 • Schoonmaak

Noord Nederland Regiomanager

Drachten schoonmaak medewerker

Heerenveen Schoonmaak medewerker kantoor

Lemmer interieur verzorger

Lemmer schoonmaak medewerker bedrijfspanden

Lemmer schoonmaak medewerker

Lemmer schoonmaak medew. KDV vakantie

Lemmer schoonmaak vakantie

Heerenveen vakantiekrachten/inval/vast

Lemmer schoonmaak medewerker vakantieperiode

Lemmer invalmedewerkers/vakantiekrachten


Vacature schoonmaak in Friesland: met een frisse blik

Geen enkele ruimte kan zonder schoonmaak. Zeker wanneer er klanten worden ontvangen moet het representatief zijn en ontvankelijk voor iedere gast. Gelukkig heeft Cantorclin daar de oplossing voor, want wij bieden veel meer dan alleen het originele schoonmaakwerk in Friesland. Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Cantorclin biedt diverse schoonmaak vacatures in Friesland aan. Het schoonmaakwerk bij Cantorclin gaat namelijk verder dan alleen schoonmaken. Bij Cantorclin zijn we op zoek naar talenten die mee willen denken met de klant en die met een vriendelijke service de ruimte nieuw leven in kunnen blazen!


Gevarieerde en uitdagende baan

Als u solliciteert op de vacature schoonmaak in Friesland, is het goed om te weten dat wij het niet enkel houden bij schoonmaken. Wij gaan graag een stap verder en denken mee over verbeteringen qua hygiëne in het bedrijf van de klant. Het is dan ook belangrijk dat we proactief handelen. Wij vinden iedere klant even belangrijk en dat willen wij dan ook graag uitstralen tijdens het schoonmaakwerk in Friesland. Ook voor u wellicht een voordeel, want hierdoor wordt uw toekomstige baan extra uitdagend en gevarieerd.

Deze vacature schoonmaak in Friesland gaat dus niet alleen gepaard met het opbouwen van een goede band met de klant; ook kunt u genieten van extra vrijheid en verantwoordelijkheden. We doen er iedere dag weer alles aan om te zorgen voor een fris en hygiënisch bedrijf en dat zorgt voor een goed gevoel bij zowel ons als bij de klant. Een schone bedrijfsruimte zorgt er namelijk voor dat alles beter geordend is en dat heeft weer als gevolg dat het personeel van de klant productiever wordt. Een win-winsituatie dus; wij hebben een voldaan gevoel gekregen doordat de ruimte weer spic en span is, terwijl de klant blij is met een schone ruimte én kan beschikken over efficiënter personeel!


Twijfel niet langer en solliciteer op de vacature schoonmaak in Friesland

Bent u geïnteresseerd in deze vacatures schoonmaak in Friesland? Schroom dan niet om snel te solliciteren en wie weet wordt u straks één van de ontbrekende schakels tijdens ons schoonmaakwerk in Friesland. Heeft u nog vragen omtrent de werkzaamheden wat betreft het schoonmaak in Friesland? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wie weet maakt u dan binnenkort al wel onderdeel uit van het leuke team van Cantorclin.

Schoonmaak vacature Leeuwarden: de baan die u niet mag laten lopen

Bent u op zoek naar een leuke schoonmaak vacature in Leeuwarden? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want u heeft hem gevonden! Schoonmaakbedrijf Cantorclin is op zoek naar een gedreven schoonmaker of schoonmaakster die een vriendelijke werkwijze hanteert en ervan houdt om alles tot in de puntjes schoon te maken. Denkt u dat deze vacature schoonmaak in Leeuwarden echt iets voor u is? Lees dan vooral snel verder!


Vacature schoonmaak Leeuwarden

De schoonmaak vacature in Leeuwarden van Cantorclin houdt in dat u voor verschillende bedrijven in (de buurt van) Leeuwarden aan de slag gaat. Het voornaamste doel hierbij is uiteraard om de ruimte weer spic en span te krijgen, maar bij Cantorclin doen wij – mogelijk in tegenstelling tot andere vacatures schoonmaak in Leeuwarden – nog net een stapje extra.

Wij verwachten namelijk van onze medewerkers dat zij meedenken om onze diensten verder te optimaliseren. Wat kan er wellicht nog iets beter en op welke manier kunnen wij nog meer uit onze diensten halen? Ook dat is iets waar we jouw hulp bij nodig hebben. Zo krijgt u nog wat meer verantwoordelijkheid, wat de baan ook weer wat uitdagender maakt.


Hard werken en gezelligheid gecombineerd? Wel bij deze vacatures schoonmaak in Leeuwarden.

Vacatures in Leeuwarden voor schoonmaak betekent natuurlijk vaak hard werken, maar bij Cantorclin gaat dit hard werken gepaard met gezelligheid. We beschikken namelijk over vele leuke klanten, waar we tevens een goede band mee op proberen te bouwen. Maar niet alleen de klanten zijn leuk; bij Cantorclin komt u terecht bij een bedrijf met allerlei gezellige collega’s.

We vormen met zijn allen één team bij deze schoonmaak vacatures in Leeuwarden en op die manier sta je er nooit alleen voor. Bovendien zijn gezellige collega’s niet alleen goed voor de werksfeer, maar zeker ook motiverend. Dat maakt uw nieuwe baan des te leuker en zorgt ervoor dat u met nog meer plezier naar de diverse bedrijven gaat!


Variëteit aan werkzaamheden

Wanneer u graag de mouwen opstroopt om bureaus af te nemen en u het eveneens niet erg vindt om ramen te lappen, dan is deze schoonmaak vacature echt iets voor u. Wij als schoonmaakbedrijf in Leeuwarden met openstaande vacatures zijn van alle markten thuis en dat maakt deze uitdagende baan ook zo afwisselend. Het ene moment bent u bezig met het tapijt reinigen van bedrijf A en even later gaat u verder met een ander soort schoonmaakklus bij bedrijf B. Het gaat alle kanten op bij Cantorclin, wat bovendien één van de grootste schoonmaakbedrijven van het land is.

Op zoek naar een schoonmaak vacature Leeuwarden? Solliciteer hier!
Springt de uitdagende baan bij Cantorclin in het oog ten opzichte van de andere schoonmaak vacatures in Leeuwarden? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature schoonmaak in Leeuwarden en kom bij ons gezellige bedrijf werken! Heeft u nog vragen over ons bedrijf of de mogelijke werkzaamheden? Check het contactformulier, stuur een mail naar info@cantorclin.nl of bel naar 088-0018800 en wij voorzien u van alle info!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking