Meppel schoonmaak medew. tijdelijk

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor de vakantie periode voor een flatgebouw in Meppel een schoonmaakmedewerker voor 4 uur per week.

Je werkt op dinsdag & vrijdag 2 uur per dag, totaal dus 4 uur per week. Het is voor de periode van 31 juli t/m 18 augustus.

Het gaat om de schoonmaak van de algemene ruimtes van een flatgebouw, dus trappenhuis, overlopen en gangen e.d.. Het betreft afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen etc.

De functie is goed te combineren met andere vacatures in Meppel en omgeving waardoor je meer uren per week kan werken voor ons als je dat wilt.

Ben jij deze vakantie beschikbaar en wil je graag werken? Woon je in Meppel en wil jij er voor zorgen dat de bewoners een schone/nette entree hebben? reageer dan snel, dan gaan wij het gesprek met je aan.

Salaris € 12,15 – 13,87 bruto per uur.

Amersfoort schoonmaker m/v

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een nieuwe relatie in Amersfoort een gemotiveerde schoonmaakmedewerker.

Je werkt één avond per week 4 uur. Welke avond je werkt is nog in overleg te bepalen.

Het gaat om de schoonmaak van de kantoren, sanitair en algemene ruimtes. De werkzaamheden bestaan uit afnemen van interieur, prullenbakken legen, dweilen e.d.

ben jij beschikbaar vanaf 1 juli a.s.? en woon je in Amersfoort of directe omgeving? dan gaan we graag met je in gesprek.

Amersfoort schoonmaakmedewerker kantine

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een nieuwe relatie in Amersfoort een gemotiveerde schoonmaakmedewerker kantine.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 2.5 uur per dag, dus in totaal 12.5 uur per week.

Het gaat om de schoonmaak van de kantine en bijvullen van producten e.d.. Daarnaast behoort ook de schoonmaak van sanitair tot de taken. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit afnemen van interieur, prullenbakken legen, dweilen e.d. Daarnaast is het dus de bedoeling dat je de dagelijkse verse producten klaarzet in de kantine voor de lunch van de medewerkers.

Ben jij een aanpakker? ben jij alle dagen beschikbaar vanaf 1 juli a.s.? en woon je in Amersfoort of directe omgeving? dan gaan we graag met je in gesprek.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 12.5 per week

Salaris: €12,15 – €13,87 per uur

Wijster schoonmaak

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Wijster een gemotiveerde schoonmaakmedewerker m/v. voor 13.5 uur per week.

Je werkt van maandag t/m vrijdag van 06:15 uur tot 08:30 uur, daarnaast ook op vrijdagavond of zaterdagochtend.
Het gaat om de schoonmaak van kleedkamer, douches, toiletten, oefenruimtes en leslokalen.

We zoeken iemand die de Nederlandse taal beheerst, goed zelfstandig kan werken en ervaring heeft in de schoonmaak. Je werkt alleen op het pand, wat betekend dat je minimaal 18 jaar moet zijn. Het betreft een vaste baan!

Ben jij die ervaren gemotiveerde medewerker die graag vroeg uit de veren gaat zodat je de rest van de dag de tijd voor jezelf hebt, dan zoeken wij jou!
Reageer snel, wij gaan graag met je in gesprek!

Breda interieur verzorgster

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie (kantoorpand) in Breda een gemotiveerde schoonmaakmedewerker m/v voor 8.5 uur per week.

Wij zoeken van maandag tot en met vrijdag voor 1.7 uur per dag een enthousiast persoon. Je kan starten vanaf 16:30 uur, het betreft een sleutelpand. Het gaat om de schoonmaak van een kantoorpand. Je werkzaamheden bestaan uit schoonmaak van de algemene ruimtes, kantoren, sanitair, waar je de volgende werkzaamheden zal uitvoeren; stofzuigen/dweilen, prullenbakken legen en alles afnemen.

Wil jij aan de slag voor het leukste schoonmaak bedrijf van Nederland? Spreken bovenstaande werkzaamheden jou aan en woon je in de regio? reageer dan snel, misschien kom jij dan wel ons team versterken in Breda.

Amersfoort schoonmaak medewerker

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Amersfoort een gemotiveerde schoonmaakmedewerker m/v.

Wij zoeken iemand die per direct beschikbaar is. Het betreft een baan voor langere tijd op doordeweekse dagen. Je werkt 2 uur per dag, dus 10 uur per week, starttijd vanaf 17:00 uur of in overleg. We zoeken een enthousiast persoon die goed in teamverband kan werken. Het gaat om de schoonmaak van bedrijfspand. Het betreft de schoonmaak van de algemene ruimte, sanitair, kantoren e.d. Je werkzaamheden bestaan uit stofzuigen/dweilen, prullenbakken legen en het afnemen van interieur.

Wil jij aan de slag voor het leukste schoonmaak bedrijf van Nederland? Spreken bovenstaande werkzaamheden jou aan en woon je in de regio? reageer dan snel, misschien kom jij dan wel ons team versterken in Amersfoort.

Almere – Schoonmaak Retail weekenden

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie (winkelpand) in Almere een gemotiveerde schoonmaakmedewerker m/v voor 6uur per week.
Wij zoeken iemand die in de Weekenden kan werken.
Je werkt 3 uur per dag en start ’s morgens om 09:00 uur. We zoeken een enthousiast persoon die goed in teamverband kan werken. Het gaat om de schoonmaak van een winkelpand. Je werkzaamheden bestaan uit schoonmaak van de algemene ruimte (winkel), sanitair, stofzuigen/dweilen, prullenbakken legen en afnemen.
Wil jij aan de slag voor het leukste schoonmaak bedrijf van Nederland? Spreken bovenstaande werkzaamheden jou aan en woon je in de regio?
Reageer dan snel, misschien kom jij dan wel ons team versterken in Almere.
Salarisindicatie: bruto uurloon  € 12,15 –  € 13,87

Drachten schoonmaak medewerker kantine

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een pand in Drachten een gemotiveerde schoonmaakmedewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 3 uur per dag, van 09:00 tot 12:00 uur. Dus in totaal 15 uur per week.

Het gaat om de schoonmaak van de kantine en bijvullen van producten e.d.. De werkzaamheden bestaan uit afnemen van interieur, prullenbakken legen, dweilen e.d..

Ben jij een aanpakker? op korte termijn beschikbaar, woon je in Drachten of directe omgeving? dan gaan we graag met je in gesprek.

Amersfoort Schoonmaak (inval)

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor diverse relaties in Amersfoort een gemotiveerde schoonmaakmedewerker m/v.

Wij zoeken iemand die per 1 juli 2023 beschikbaar is en flexibel qua uren. Het betreft invalwerk voor doordeweekse dagen. uren en tijden zijn in overleg.We zoeken een enthousiast persoon die goed in teamverband kan werken en liefst iemand die qua vervoer in het bezit is van een scooter/auto of elektrische fiets i.v.m. de afstand tussen de verschillende panden. Het gaat om de schoonmaak van bedrijfspanden. (kantoren, winkels e.d.) Je werkzaamheden bestaan uit schoonmaak van de algemene ruimte, sanitair, kantoren e.d. Je werkzaamheden bestaan uit stofzuigen/dweilen, prullenbakken legen en het afnemen van interieur.

Wil jij aan de slag voor het leukste schoonmaak bedrijf van Nederland? Spreken bovenstaande werkzaamheden jou aan en woon je in de regio? reageer dan snel, misschien kom jij dan wel ons team versterken in Amersfoort.

Soort dienstverband: Parttime, Contract bepaalde tijd

Contractduur 5 maanden

Parttime uren: 0-30 per week

Salaris: €12,15 – €13,87 per uur

Almere schoonmaak retail (inval)

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie (winkelpand) in Almere een gemotiveerde schoonmaakmedewerker m/v voor 15 uur per week.

Wij zoeken iemand die in de periode 26-06-2023 tm 05-08-2023 van maandag tot en met vrijdag kan werken. Je werkt 3 uur per dag en start ’s morgens om 07:00 uur. We zoeken een enthousiast persoon die goed in teamverband kan werken. Het gaat om de schoonmaak van een winkelpand. Je werkzaamheden bestaan uit schoonmaak van de algemene ruimte (winkel), sanitair, stofzuigen/dweilen, prullenbakken legen en afnemen.

Wil jij aan de slag voor het leukste schoonmaak bedrijf van Nederland? Spreken bovenstaande werkzaamheden jou aan en woon je in de regio? reageer dan snel, misschien kom jij dan wel ons team versterken in Almere.