Amsterdam (west) Schoonmaak Productie & Cleanroom

Functieomschrijving

Cantorclin Schoonmaak B.V. is voor één van haar opdrachtgevers in Amsterdam (Amsterdam nieuw west) op zoek naar meerdere gemotiveerde, nette collega’s voor de schoonmaak van cleanroom ruimtes voor 7 dagen per week. Totaal 38 uur per week.

Ze werken op deze locatie met een continu rooster.

Het betreft een bedrijf waar steriel werken hoog in het vaandel staat, hiervoor is dan ook een aanvullende opleiding vereist “cleanroom certificaat” heb je deze in je bezit of ben je bereid deze te behalen op onze kosten?. Wil je graag 7 a 8 uur per dag aan het werk dan is dit echt een vacature voor jou!

WERKZAAMHEDEN

Reiniging van een cleanroom vergt specialisme en gebruik van de juiste materialen en middelen. Kennis en discipline zijn van groot belang voor het in stand houden van de gewenste conditie in de cleanroom. Er zijn (kleding)voorschriften welke opgevolgd moeten worden.

Om het schoonmaakresultaat in een cleanroom-omgeving te garanderen is het juist opleiden van de medewerkers van het grootste belang. Wij zorgen voor gecertificeerde training en begeleiding. Er wordt in de training aandacht besteed aan alle aspecten van het reinigen van een cleanroom zodat je met de juiste kennis paraat aan de slag kan.

FUNCTIE- EN OPLEIDINGSEISEN

  • In bezit van of bereidheid tot het behalen van cleanroom certificaat (1 daagse training) & basisopleiding schoonmaak / vak geschoold schoonmaakster;
  • Dienstverlenende instelling;
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift (i.v.m. lezen protocollen);
  • Indien je verder weg woont dien je in bezit te zijn van eigen auto/motor/scooter want met OV is het niet haalbaar qua werktijden;
  • Collegiale instelling;
  • goede fysieke conditie.

WAT BIEDEN WIJ!!

Een leuke en afwisselende baan. Daarnaast wordt je uurloon hoger omdat je in een cleanroom werkt!. Dit betekend dat je afhankelijk van je ervaringsjaren tussen de

€ 13,19 & € 15,09 bruto per uur zal verdienen. (dit is exclusief de toeslagen!)

Wil je graag werken, ben je secuur, fulltime beschikbaar, enthousiast en op korte termijn beschikbaar reageer dan snel, wij gaan graag met je in gesprek.

Amersfoort Catering/Schoonmaak

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt door het vertrek van de huidige medewerker voor een relatie in Amersfoort per 01-01-2024 een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 2.5 uur per dag, dus 12.5 uur per week.

Starttijd de werkzaamheden moeten aan het einde van de ochtend gebeuren i.v.m. klaarzetten & opruimen van catering. werktijd 11:30- 14:00 uur

Je werkzaamheden zijn dus klaarzetten van catering en ook opruim werkzaamheden. Tevens gaat het om schoonmaken van het sanitair. Ze zoeken en fris en fruitig type op deze locatie.

Kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? en ben jij die fris en fruitige persoon die ze zoeken? woon je ook nog eens in Amersfoort of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek!

Deze functie is eventueel te combineren met een andere functie in Amersfoort zodat je 30 uur per week kan werken.

Salaris € 12,58 – €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Amersfoort schoonmaak medewerker

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt door het vertrek van de huidige medewerker voor een relatie in Amersfoort per 01-01-2024 een zelfstandige schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 3.5 uur per dag, dus 17.5 uur per week.

Starttijd is vanaf 07:30 uur, het moet in de ochtend gebeuren.

Het gaat om de schoonmaak van kantoren en zalen. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, randen en richeltjes afstoffen, prullenbakken legen en het sanitair schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers een schone werkomgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Amersfoort of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Deze functie is eventueel te combineren met een andere functie in Amersfoort zodat je 30 uur per week kan werken.

Salaris € 12,58 – €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Farmsum Interieurverzorger m/v

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een kantoorpand in Farmsum een schoonmaakmedewerker voor 7,5 uur per week.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 1.5 uur per dag. Totaal dus 7.5 uur per week. Starten vanaf 15:00. Het is voor vast.

Een VCA certificaat is verplicht.

Het betreft afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen etc. Het bijvullen van de voorraad.

Zoek jij een vaste baan? Ben je zelfstandig? en wil jij er voor zorgen dat de medewerkers een schone/nette werkplek hebben? reageer dan snel, dan gaan wij het gesprek met je aan.

Salaris € 12,58 – € 14,35 bruto per uur.

Farmsum Interieurverzorger m/v kantoorpand

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een kantoorpand in Farmsum een schoonmaakmedewerker voor 10.5 uur per week.

Je werkt van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 2 uur per dag, op woensdag 2.5 uur per dag, totaal dus 10.5 uur per week. Starten vanaf 16:30. Het is voor vast.

Een VCA certificaat is verplicht.

Het gaat om de schoonmaak van kantoren, magazijn, sanitair, kantine en algemene ruimtes e.d.,
Het betreft afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen etc.

Zoek jij een vaste baan? Ben je zelfstandig? en wil jij er voor zorgen dat de medewerkers een schone/nette werkplek hebben? reageer dan snel, dan gaan wij het gesprek met je aan.

Salaris € 12,58 – 14,35 bruto per uur.

Soort dienstverband: Vaste baan, Parttime

Lelystad schoonmaakmedewerker

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Lelystad een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 4 uur per dag, dus 20 uur per week.

Starttijd is 06:00 uur.

Startdatum is 25 januari 2024.

Het gaat om de schoonmaak van kantoren, kleedkamers en de kantine. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Een groot deel van de werkzaamheden bestaat ook uit het schoonmaken van de koffiezetapparaten.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers een schone werkomgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Lelystad of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 – € 14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

 

Dronten Interieurverzorger

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Dronten een schoonmaak medewerker.

Je werkt van Dinsdag 2,5 uur per dag vanaf 16:45 en woensdag tot en met vrijdag 1,5 uur per dag vanaf 17:30, dus 7 uur per week.

Startdatum 1 januari.

Het is een Sleutelpand.

Het gaat om de schoonmaak van kantoren. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers een schone werkomgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Dronten of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 – €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

 

Lelystad Interieurverzorgster

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een basisschool in Lelystad een schoonmaak medewerker.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 2 uur per dag, dus 10 uur per week.

Starttijd is vanaf 17:15. Het is een Sleutelpand.

Je kunt direct aan de slag!

Het gaat om de schoonmaak van kantoren en klaslokalen. De werkzaamheden zijn afstoffen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken legen en de toiletten schoonmaken.

Wil jij ervoor zorgen dat de medewerkers en leerlingen een schone werk- en leeromgeving hebben en kan jij zelfstandig functioneren en ben jij klantvriendelijk? Woon je in Lelystad of directe omgeving dan gaan we graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 – €14,35 per uur

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

 

Hengelo Vliegende keep / VIP

Cantorclin Schoonmaak B.V. is wegens vertrek van huidige medewerker voor de regio Hengelo op zoek naar een zelfstandige schoonmaakmedewerker m/v met een rijbewijs B als Vliegende keep voor haar relaties.

Het is de bedoeling dat je de diverse panden langs gaat waar nodig door bijvoorbeeld ziekte, vakantie, nieuwe klant e.d. om schoon te maken. Je krijgt (op den duur) een auto van de zaak.

Het werkgebied is vrij breed, dus je moet wel van autorijden houden!

Je werkt vooral van maandag t/m vrijdag, de werktijden zijn al naar gelang de vraag van onze relaties maar er is ook overleg mogelijk. Het kan voorkomen dat je ook af & toe in het weekend moet werken, maar dit zal niet standaard zijn.
Je bent beschikbaar voor 25– 32 uur per week. Het lijkt je een uitdaging om onze klanten tevreden te stellen met jouw schoonmaakkunsten. Je bent “ervaren” in het schoonmaakwerk en je draait je hand niet om voor verandering van omgeving. Overal zie jij het werk liggen. Je kernwaarden zijn; flexibel, stressbestendig, betrouwbaar, representatief, collegiaal, communicatief vaardig en goede lichamelijke conditie. Je werkt op diverse panden ter inval, maar je zal ook een aantal vaste panden krijgen. Soms werk je samen met collega’s maar veelal zal je alleen werken op een locatie.

De werktijd ligt tussen 06:00 – 22:00 uur. Je dient flexibel te zijn waardoor je breed inzetbaar bent. Voorkeur woonachtig in regio Hengelo.

Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste, spontane medewerker die wij zoeken die van afwisseling in het werk houdt? Kun jij zowel in een team als zelfstandig goed werken en heb je Rijbewijs B? Reageer dan snel, wij gaan graag met jou in gesprek!

Salaris conform CAO Schoonmaak

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 25-32 per week

 

Almelo Schoonmaakmedewerker

Cantorclin Schoonmaak B.V. zoekt voor een relatie in Almelo een schoonmaakmedewerker voor ongeveer 12.5 uur per week.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag 2.5 uur per dag. De werkzaamheden dienen gedaan te worden voor of na openingstijd van kantoor, met de voorkeur voor na openingstijd dus vanaf 17:00 uur. Het betreft een sleutelpand.

Het gaat om de schoonmaak van een kantoorpand wat inhoud schoonhouden van algemene ruimtes, toiletten & kantoren. Denk aan prullenbakken legen, het afstoffen, stofzuigen/dweilen e.d..

Voor de locatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker voor 5 dagen per week.

Lijkt dit je een leuke (bij)baan, hou je van een nette schone omgeving, en woon je in (de buurt van) Almelo, reageer dan snel!

we gaan graag met je in gesprek.

Salaris € 12,58 – €14,35 per uur

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan