provincie overijssel

 • Alles
 • Schoonmaak

Blokzijl schoonmaak medewerker

Deventer schoonmaak medewerker

Deventer schoonmaak medewerker zorglocatie

Hengelo (OV) – Schoonmaakmedewerker m/v inval

Sint Jansklooster interieurverzorger m/v

Vollenhove interieurverzorger

Vollenhove interieurverzorger HA

Wanneperveen interieurverzorger

Zwolle 2 schoonmaak medewerkers

Zwolle schoonmaak medewerker kantoor

Zwolle schoonmaak medew.


Schoonmaak vacature Overijssel voor de echte schoonmaker

Bij Cantorclin zijn wij op zoek naar nieuwe schoonmaak talenten voor de regio Overijssel. Bent u een schoonmaker/schoonmaakster die niet vies is van een uitdagende grote schoonmaak en houdt u van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf met vele klanten waarbij wij zorgen voor de best mogelijke service. Een goede werkdag start met een goed schoongemaakte ruimte, dit zorgt namelijk voor een hogere arbeidsproductiviteit. Past deze uitdagende schoonmaak baan bij u? Lees gerust verder voor meer informatie over de desbetreffende vacature.

Schoonmaakwerk in Overijssel

Bent u op zoek naar een uitdagende schoonmaak baan in Overijssel? Dan nodigen wij u uit om kennis te maken met schoonmaakbedrijf Cantorclin. Wij zijn een ambitieus schoonmaakbedrijf dat zich kan meten met de top van schoonmaakbedrijven in Nederland. Wij onderscheiden onze schoonmaakdiensten door een stap verder te gaan dan alleen het schoonmaken. Zo denken wij mee met onze klanten bij het bedenken van hygiënische oplossingen en werken wij resultaat en relatiegericht. Het is dus belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen scharen achter deze visie, want u bent namelijk het eerste aanspreek punt! Deze verantwoordelijke baan maakt het net wat uitdagender dan de gemiddelde schoonmaak banen. Zijn uitdagingen een grote stimulator in uw motivatie? Dan is Cantorclin het juiste bedrijf voor u!

Vacature schoonmaak in Overijssel

Bij Cantorclin zijn wij op zoek naar ambitieuze schoonmakers in Overijssel. Wij zijn ook op zoek naar schoonmakers voor andere regio’s om ons team te komen versterken. Wilt u te werk gaan in een groeiend team waar u de mogelijkheid heeft om optimaal te ontwikkelen als volwaardig schoonmaker? Solliciteer dan vandaag nog en zorg dat deze mooie baan uw eigen wordt! Wij zien uw sollicitatie graag tegemoet en zullen zo snel mogelijk op de sollicitatie terugkomen. Mocht u nog overige vragen hebben? Stel deze dan gerust en neem hier contact met ons op. We hopen u gauw te mogen verwelkomen!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon *

  Uw vraag of opmerking