Provincie zuid holland

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland? Dan loont het de moeite om eens kennis te maken met Cantorclin. Waarom? Cantorclin staat voor totale ontzorging op het gebied van schoonmaakdiensten, is betaalbaar en in alle opzichten betrouwbaar. Met Cantorclin haalt u een schoonmaakexpert met een lach op het gezicht in huis. Of u nu schoonmaakwerkzaamheden in RotterdamDen Haag of bijvoorbeeld Leiden nodig hebt: Cantorclin staat klaar. Wij werken vanuit 1 locatie en dit geeft ons juist de schoonmaakkracht die ons zo goed maakt. Vanuit deze locatie kunnen wij alles goed coördineren en kunnen wij meer investeren in goede schoonmaakartikelen en mensen.


Aan het kiezen uit schoonmaakbedrijven in Zuid-Holland? Cantorclin biedt totaaldiensten

Bij Cantorclin vinden wij het belangrijk om u op een volledige wijze van dienst te zijn. Dat betekent dat wij meerdere schoonmaakdiensten aanbieden in Zuid-Holland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoorschoonmaak in de avonduren. Zo loopt niemand u in de weg en is uw kantoor de volgende ochtend brandschoon! Ook vloeronderhoud is mogelijk; net als bijvoorbeeld glasbewassing en gevelreiniging. Wat wij doen, doen wij goed. Reken dus altijd op kwaliteit!

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Met jarenlange ervaring geldt Cantorclin als schoonmaaktopper in Zuid-Holland

Kwalitatieve schoonmaak staat voorop bij ons. Al jarenlang hebben wij ervaring in de schoonmaakbranche: maar liefst 65 jaar! Dat betekent dat wij op een effectieve wijze schoonmaakklussen in Zuid-Holland aanpakken. Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten? Wij staan altijd voor u klaar.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Zuid-Holland en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking