Provincie Zeeland

Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf in Zeeland?

Bent u aan het kijken naar schoonmaakbedrijven in Zeeland voor uw kantoor- of bedrijfspand? U hoeft niet verder te zoeken: Cantorclin staat klaar. Bij Cantorclin is het meer dan duidelijk wat het belang is van een schoon kantoor- of bedrijfspand. Het gaat hier immers om de plek waar u regelmatig klanten ontvangt. Een deel van uw gehele visitekaartje: uw uitstraling als bedrijf. Het is dan wel zo fijn als alles grondig schoon is. En hier zorgen wij voor. Wij regelen de schoonmaak zodat u er niet meer over hoeft na te denken. Een ervaren schoonmaakbedrijf in Zeeland inschakelen? Vraag direct een offerte aan bij Cantorclin.


Een van de betere schoonmaakbedrijven Zeeland: uitgebreid dienstenpakket

Cantorclin staat bekend als een van de betere schoonmaakbedrijven in Zeeland. Wij hebben al uiteenlopende klanten naar hoge tevredenheid geholpen met de schoonmaak. En het fijne is: wij bieden een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten. Denk aan schoonmaak in de avonduren, vloerreiniging, glasbewassing en meer. Wij zorgen ervoor dat u als bedrijf van A tot Z geholpen bent in de schoonmaak. 1 partij, voor alle schoonmaakwerkzaamheden in uw pand.

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Zeeland voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Ervaring typeert Cantorclin

Cantorclin maakt al jaren schoon in Zeeland en daarom kunt u dus rekenen op kwalitatieve schoonmaak. Aan ervaring ontbreekt het ons niet. Wij maken gebruik van grondige schoonmaaktechnieken en gebruiken hierbij de beste middelen. Onze vriendelijke schoonmaakexperts gaan efficiënt te werk en ontzorgen u volledig. En weet u wat het fijne is? Wij denken graag met u mee. Advies over schoonmaak is dus ook een optie.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Zeeland en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking