provincie overijssel

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Overijssel?

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Overijssel inhuren, maar weet u niet welke van de schoonmaakbedrijven in Overijssel de beste is? Huur dan Cantorclin in! Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van allerlei soorten panden. Dat varieert van gewone kantoorgebouwen, tot onderwijsinstellingencleanrooms en nog veel meer.


Als specialisten te werk

Wij gaan secuur en als specialisten te werk. Als schoonmaakbedrijf in Overijssel houden wij zelf ook van een schone werkomgeving. We zullen er dus alles aan doen om uw werkplek dagelijks of wekelijks in orde te maken. U kunt ons inhuren voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud of voor de specialistische klussen. Onze schoonmaakmedewerkers zijn als professionals opgeleid en kunnen u dus helpen met deze specialistische klussen. Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmaakmedewerkers zich professioneel opstellen en ook zo hun werkzaamheden verrichten. Daarom zorgen wij ervoor dat we alle werknemers een directe leidinggevende hebben met een werkervaring van meer dan 10 jaar. Twijfelt u of uw schoonmaakwerkzaamheden door ons verricht kunnen worden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Overijssel voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Schoonmaakbedrijf in Overijssel dat landelijk opereert

Schoonmaakbedrijven in Overijssel kiezen er vaak voor om alleen lokaal schoon te maken en vestigingen door het hele land te plaatsen. Wij onderscheiden ons van deze schoonmaakbedrijven in Overijssel. Wij hebben werknemers overal door het land die bijvoorbeeld in of rondom hun woonplaats kunnen schoonmaken. Zo kunnen wij overal snel ter plaatse zijn en u op de afgesproken tijden helpen. T.o.v. als andere schoonmaakbedrijven in Overijssel hebben wij als motte: De beste en de leukste te willen zijn!


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Overijssel en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking