Provincie Noord-Holland

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Noord-Holland?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Noord-Holland? Cantorclin is dan een goede keuze. Wij zijn gespecialiseerd in kantoor- en bedrijfsschoonmaak. Bij ons is het meer dan helder hoe belangrijk een goed gereinigd bedrijfspand is. Een slecht gereinigd bedrijfspand kan immers een slechte indruk wekken bij uw klanten. Dit kan een ware smet op uw uitstraling zijn. Wilt u een schoonmaakbedrijf in Noord-Holland dat ervoor zorgt dat uw kantoor- of bedrijfspand er altijd keurig uitziet? Schakel ons dan in. Met een offerte weet u direct waar u aan toe bent.


Schoonmaakbedrijven Noord-Holland vergelijken? Cantorclin is een uitmuntende optie

Waarom kiezen voor Cantorclin, uit alle schoonmaakbedrijven in Noord-Holland? Wij hebben allereerst ruime ervaring. Na jarenlang actief te zijn geweest in het schoonmaakvak, weten wij precies wat ons te doen staat. Wij denken verder dan enkel schoonmaak en gaan graag met u in overleg. Met een afspraak kunnen wij goed adviseren over schoonmaak en onze opties hierin. Vervolgens zijn wij heer en meester in de uitvoering. Onze schoonmaakexperts reinigen uw pand met de juiste technieken en meest effectieve middelen. Dit doen zij uiteraard altijd met een vriendelijke glimlach!

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Noord-Holland voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Uiteenlopende schoonmaakdiensten van Cantorclin

Bij Cantorclin vinden wij het belangrijk om u volledig te ontzorgen. Dat betekent dat wij u op verschillende gebieden kunnen assisteren. Als schoonmaakbedrijf in Noord-Holland hebben wij een uitgebreid dienstenpakket. Wij regelen de kantoorschoonmaak (al dan niet in de avonduren), doen glasbewassing en nog veel meer. Al uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteedt aan 1 partij. Ideaal toch?


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Noord-Holland en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking