schoonmaakbedrijf limburg

Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf in Limburg?

Al lang op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Limburg, maar u weet niet welke het beste voor u is? Maak dan kennis met Cantorclin. We hebben al meer dan 65 jaar aan ervaring opgebouwd in het schoonmaakonderhoud. Wij zijn niet gevestigd in Limburg maar, werken landelijk voor u vanuit één vestiging. Onze projectleiders wonen en werken bij u in de buurt. Dat maakt Cantorclin bijzonder! Als één van de schoonmaakbedrijven in Limburg zorgen wij ervoor dat alles tiptop in orde bij u komt. Wij houden van een schone werkomgeving en tevreden klanten. Zo doen we er alles aan om een glimlach op uw gezicht te krijgen wanneer wij uw pand na de werkzaamheden verlaten.

Cantorclin maakt allerlei soorten panden schoon. Heeft u een reinigingsklus op een middelbare school? Geen probleem. Of een paar kantoren waar schoongemaakt moet worden? Wij staan zo snel mogelijk voor u klaar! Wij zien ons werk als een leuke uitdaging en zorgen voor een positief resultaat.


Uw Schoonmaakbedrijf in Limburg

Een prettige werkomgeving begint natuurlijk bij een schone omgeving. Er kan niet lekker gewerkt worden wanneer en tal van koffievlekken op de tafels staan afgedrukt. Wij helpen u hier graag bij! Wij zorgen ervoor dat uw tafels weer fris zijn voor een betere werksfeer maar ook helpen wij u bij het reinigen van de rest van uw kantoor. Hiervoor zijn wij voor u de beste partner als schoonmaakbedrijf in Limburg.

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Limburg voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Limburg en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking