Provincie Gelderland

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Gelderland

Cantorclin werkt als schoonmaakbedrijf in Gelderland. Wij zijn snel overal ter plaatse en helpen uw kantoor weer helemaal netjes te maken. Wij verrichten allerlei verschillende werkzaamheden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan dagelijkse schoonmaakonderhoud, een opleverschoonmaak als u bijvoorbeeld gaat verhuizen, zo reinigen wij ook uw computer en verwijderen wij graffiti van de muren. Verder bieden wij nog veel meer diensten als schoonmaakbedrijf in Gelderland. Wilt u weten of wij ook de werkzaamheden verrichten die u zou willen? Neem dan contact met ons op zodat we er samen naar kunnen kijken.


Gespecialiseerd schoonmaakonderhoud

Er zijn natuurlijk meer schoonmaakbedrijven in Gelderland. Ieder onderscheid zich van de markt door verschillende kenmerken die zij bezitten. Zo hebben wij als kenmerk dat wij door het hele land verschillende panden schoonmaken. Wij hebben geen vaste vestiging in Gelderland. Er zijn werknemers die door het hele land wonen, waardoor de professionals snel en gemakkelijk bij ter plaatse zijn. Daarnaast hebben wij ervaring in het schoonmaken van verschillende gebouwen. U kunt ons inzetten op scholen, kantoren, Retail (winkels), cleanrooms of andere bedrijven. Daarvan kunt u ons onderscheiden van de rest van de andere schoonmaakbedrijven in Gelderland.

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Gelderland voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Schone werkplek

Als schoonmaakbedrijf in Gelderland helpen wij u graag aan een schone werkplek. Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers een schone werkplek fijner vinden om in te werken, maar weinig tijd hebben om hun eigen plek schoon te maken. Daarom kunt u ons in huren. U kunt ons voor de simpele klusjes inhuren of voor professionele hulp.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Gelderland en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking