Provincie Friesland

Schoonmaakbedrijf Friesland Cantorclin voor grondige schoonmaak

U bent bezig met het vergelijken van schoonmaakbedrijven in Friesland. Heeft u Cantorclin al overwogen? Met ruim 65 jaar ervaring is kantoorschoonmaak voor ons schering en inslag. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor of bedrijfsruimte grondig wordt schoongemaakt. En dit doen onze schoonmaakprofessionals altijd met een vriendelijke glimlach. Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig in Leeuwarden? In Drachten? Of Heerenveen? Het maakt niet uit: Cantorclin komt bij u op locatie en stelt een plan op. Wij zorgen ervoor dat de opdracht duidelijk is, zodat wij vervolgens zelfstandig aan de slag kunnen.


Kiezen uit schoonmaakbedrijven Friesland? Kies voor Cantorclin

Cantorclin gebruikt bij schoonmaakwerk altijd de meest effectieve technieken. Wij kennen de schoonmaakbranche van binnen en buiten. Een schoonmaakbedrijf in Friesland nodig met ervaring? Dan zit u bij ons goed. Wij hebben plezier in het werk en staan ervoor in dat uw ruimte perfect wordt schoongemaakt. Hierbij gebruiken wij de beste schoonmaakmiddelen.

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Friesland voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Uitgebreid dienstenpakket bij schoonmaakbedrijf Friesland Cantorclin

Cantorclin biedt als schoonmaakbedrijf in Friesland uitgebreide dienstverlening. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor schoonmaak in de avonduren. Op die manier loopt u ’s morgens weer een brandschone ruimte binnen! Heeft u glasbewassing nodig? Ook dat is een dienst die wij leveren. Vloeronderhoud nodig? Cantorclin in Friesland staat klaar met gespecialiseerde schoonmaakdiensten. Het fijne van onze dienstverlening: wij denken met u mee en adviseren u graag over de schoonmaakopties. Op die manier hoeft u nergens meer aan te denken!

Laat uw schoonmaak regelen door ervaren schoonmaakbedrijf in Friesland


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Friesland en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over een van onze specialisaties? Neem dan contact op. U kunst ons bellen via: 088 00 188 00 of stuur een e-mail naar: info@cantorclin.nl. U kunt ook het contact formulier hiernaast invullen.

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking