provincie flevoland

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Flevoland voor uw kantoor? Zoek dan niet verder! Wij van Cantorclin willen graag uw kantoor/werkplek schoonmaken. Wij bieden allerlei diensten aan, zodat uw kantoor weer prettig wordt om in te werken.


Een schone werkplek

Als uw werkplek er niet netjes uitziet door bijvoorbeeld koffievlekken of kruimels op de vloer, dan kan dat als onprettig ervaren worden. Zeker als je er nog dagenlang moet werken. De concentratie kan hierdoor lager liggen en daarmee gaat het werktempo ook omlaag. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers daardoor met veel minder plezier naar werk gaan. Een schone werkomgeving heeft een positief effect op de werksfeer en een goede werksfeer zorgt voor motivatie. Daarom is het belangrijk dat de werkplekken helemaal netjes worden gemaakt en worden schoongemaakt. Wij als schoonmaakbedrijf in Flevoland zorgen ervoor dat uw werkplek weer netjes wordt. Dan gaan uw werknemers weer met plezier naar hun werk!

Professioneel schoonmaakbedrijf in Flevoland

Voor ons is het van belang dat we als professionals uw werkplek goed schoonmaken. Elke werknemer wordt goed en professioneel opgeleid. Hierdoor kunt u continuïteit en betrouwbaarheid van ons verwachten. Daarnaast hebben alle professionals een leidinggevende die hen kan sturen.

Onze diensten

Wat kan Cantorclin als schoonmaakbedrijf in Flevoland voor u verzorgen? Alles wat met reiniging van uw pand te maken heeft. Onder andere het volgende:

Schoonmaakbedrijf in Flevoland en landelijk

Wij zijn één van de velen schoonmaakbedrijven in Flevoland, maar wat ons onderscheid van de rest is dat wij ook landelijk opereren. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen vestiging in Flevoland, maar opereren wel als één van de beste schoonmaakbedrijven in Flevoland.


Duurzaam schoonmaken

Cantorclin heeft als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Flevoland en Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door duurzaam te ondernemen in zowel het gebruik van materiaal en middelen, als in de uitvoering en personeelsbeleid. Daarnaast heeft Cantorclin haar eigen biologische schoonmaakmiddel ontwikkeld. Hiermee zetten wij een grote stap in een duurzaam bedrijfsleven.

TUV ISO 9001 Cantorclin
TSV ISO
Verantwoordelijk marktgedrag

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd en wilt u contact met ons opnemen? Dat kan! Door middel van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 088 00 188 00 en mailen naar info@cantorclin.nl. Wij helpen u graag!

Cantorclin logo wit transparant

Contact ons

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam

    E-mail *

    Telefoon *

    Uw vraag of opmerking